Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Winterswijk-Woold

Winterswijk-woold, Nederland

 

vakantievilla-winterswijk-wooldvakantievilla-winterswijk-wooldvakantievilla-winterswijk-wooldvakantievilla-winterswijk-wooldvakantievilla-winterswijk-woold
Favoriet 
 

v.a. 2.255

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 40 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Winterswijk-Woold in Winterswijk-woold

Deze groepsaccommodatie is een Rijksmonument en is prachtig gelegen en bovendien veel faciliteiten voor je groep.

Je verblijft in een Rijksmonument en dat is gelegen in een natuur-en coulissenlandschap. Het Monument bestaat uit een Voor-en Achterhuis en door een tussendeur met elkaar verbonden. In het Achterhuis kun je met je hele groep samen eten aan lange tafels. Daarnaast heb je verschillende verblijfsruimtes en twee keukens tot je beschikking. Er zijn 18 slaapkamers, verdeelt over het Voor- en Achterhuis. Er zijn ook aanpassingen gemaakt voor gasten met een beperking. Deze kunnen hier ook goed verblijven. Je hebt hier een uitzicht over de landerijen waar in de zomer mogelijk zoogkoeien met kalveren lopen.  Er zijn sport-en spelvoorzieningen op het terrein. Deze groepsaccommodatie is ook voor een gedeelte boekbaar (20 personen):

Samen wandelen en fietsen door de omgeving tijdens je weekendje Gelderland


De omgeving nodigt uit om te wandelen en te fietsen. 17 routes vertrekken bij de groepsaccommodatie! Op loopafstand vind je een kaasboerderij, waar je kunt zien hoe kaas gemaakt wordt. In de herberg kun je heerlijke pannenkoeken eten.
Een bezoekje aan de geitenboerderij, ook op loopafstand, is zeker de moeite waard. Hier kun je in de stal naar de geiten kijken en aan het einde van de dag kun je tevens getuige zijn van het melken van de geiten. Verder is het mogelijk om met een geit een wandeling te maken. Beide bedrijven hebben een winkeltje met allerlei streekproducten.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 3.362,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 4.340,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn