Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ662 Groepsaccommodatie 16 personen

Grijpskerke, Nederland

 

vz662-groepsaccommodatie-16-personenvz662-groepsaccommodatie-16-personenvz662-groepsaccommodatie-16-personenvz662-groepsaccommodatie-16-personenvz662-groepsaccommodatie-16-personen
Favoriet 
 

v.a. 1.304

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ662 Groepsaccommodatie 16 personen in Grijpskerke

Luxe 16-persoons groepsaccommodatie met gratis internet in Grijpskerke, Walcheren

Zoek u het ideale vakantieappartement voor uw vakantie in Zeeland, waar u kunt genieten van de rust, de ruimte en de prachtige natuur en uw vrienden of familie, dan is deze 16-persoons groepsaccommodatie op een recreatieboerderij nabij Grijpskerke uw vakantiebestemming!  Het is zeer comfortabel en luxe ingericht en bestaat uit twee appartementen (VZ629 en VZ661) welke via een tussendeur gekoppeld zijn. Ook personen die slecht ter been zijn, zijn van harte welkom, er is zowel een slaapkamer als een badkamer op de begane grond, heerlijk met de familie op vakantie.

Naast deze groepsaccommodatie zijn er nog enkele vakantieappartementen en een mini-camping op het terrein, de sfeer is er gemoedelijk en u heeft er volop de ruimte. Voor de kinderen zijn er verschillende spelmogelijkheden zoals onder andere een zandbak, trampoline, schommel, klimrek, tennistafel en voetbalspel. In de schoolvakanties worden er regelmatig activiteiten voor de kinderen gepland.

De recreatieboerderij ligt net buiten Grijpskerke op Walcheren, vlakbij een weidevogelgebied en binnen een straal van vijf tot tien kilometer bent u bij stranden, bossen, het Veerse Meer, en verschillende steden en dorpen zoals Zoutelande, Middelburg, Vlissingen en Domburg. Het is een ideale uitvalsbasis voor het maken van heerlijke natuurwandelingen of lange fietstochten via de aangelegde fietsroutes.

Wilt u echt genieten op uw vakantie in Zeeland, tezamen met uw gezin of familie, kom dan naar de prachtige omgeving van Grijpskerke waar deze nieuwe en luxe 16-persoons groepsaccommodatie te huur staat.

- Deze woning is uitsluitend geschikt voor gezinnen en/of ouderen.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 1.806,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn