Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Ane

Ane, Nederland

 

groepsaccommodatie-anegroepsaccommodatie-anegroepsaccommodatie-anegroepsaccommodatie-anegroepsaccommodatie-ane
Favoriet 
 

v.a. 2.033

  • Beoordeeld met een 9.6
  • 5 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Ane in Ane

Een royale groepsaccommodatie voor maximaal 30 personen in het prachtige Vechtdal, rust en ruimte en de luxe van kamers met eigen sanitair. Zeer geschikt voor familie-, vrienden-, vergader- en zorggroepen.


Een royale groepsaccommodatie voor maximaal 30 personen in het prachtige Vechtdal, rust en ruimte en de luxe van kamers met eigen sanitair. Zeer geschikt voor familie-, vrienden-, vergader- en zorggroepen. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel met volop ruimte voor sport en spel 

Deze heeft alles om je verblijf aangenaam te maken. Ruime verblijfsruimte met een eethoek en zithoek. In de zithoek is een TV aanwezig en in de eethoek is een interactief beeldscherm, ideaal voor vergadergroepen, maar ook leuk om met z'n allen oude familie filmpjes te bekijken. De keuken is van veel gemakken voorzien. Je hebt de beschikking over 12  tweepersoons slaapkamers met eigen sanitair. Voor groepen met meer dan 24 personen kunnen er bedden bijgeplaatst worden. Er zijn 4 kamers op de begane grond en 8 op de 1e verdieping. Op de begane grond is 1 slaapkamer aangepast. Rondom de accommodatie is er volop ruimte voor sport en spel. Maar ook bij slechter weer is een uitkomst; naast de groepsaccommodatie staat een speelschuur met airhockey, dartbord, tafeltennis, skelter, traptrekker, tafelvoetbal en een kleine glijbaan.
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de accommmodatie, tevens is er vanaf februari 2024 ook een laadpaal voor het opladen van een elektrische auto.

Ontdek samen het groene landschap van Ane

Deze groepsaccommodatie staat in een groene landschap van Ane. In Ane zelf vind je een bakker waar u verse broodjes kunt kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit  te laten verzorgen. Tevens loopt het welbekende Pieterpad door Ane, wat wel aangeeft dat Ane en omgeving mooie wandel en fiets routes heeft. Ane ligt op nog geen 5 kilometer van Hardenberg, de stad die veel activiteiten verzorgd in het centrum, met name in het voor en zomerseizoen. Verder vind je in een Hardenberg een overdekt zwembad, bioscoop en zelfs een theater. In Slagharen wat op fiets afstand (6 km) te doen is vind je Attractiepark Slagharen. Op de boerderij zelf kun je de hele dag zien hoe de koeien worden gemolken met het volledig automatisch melksysteem.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.578,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.578,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen