Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe Familie Lodge aan het water

Rhenen, Nederland

 

luxe-familie-lodge-aan-het-waterluxe-familie-lodge-aan-het-waterluxe-familie-lodge-aan-het-waterluxe-familie-lodge-aan-het-waterluxe-familie-lodge-aan-het-water
Favoriet 
 

v.a. 409

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Luxe Familie Lodge aan het water in Rhenen

Deze prachtige, onder achitectuur vormgegeven, Eco-Lodge is zeer luxe en compleet ingericht voor 6 personen.

Deze prachtige, aan het water gelegen, Eco-Lodge is zeer luxe en compleet ingericht voor 6 personen (advies 4 volwassenen + 2 kinderen i.v.m. stapelbed). Soof Heuvelrug is de perfecte locatie om te genieten van een weekendje weg of om een vakantie te beleven met het ultieme comfort van de Eco-Lodge. De Lodge is uitgerust met 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met tweepersoonsbed en een wastafel, 1 tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met stapelbed. De Lodge beschikt over een ruime badkamer met toilet en een los toilet. Het ruime woongedeelte heeft een moderne open keuken met mooi uitzicht naar buiten. De keuken is voorzien van: Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combi-oven, koelvriesvak, inductieplaat, afzuigkap in het kookeiland verwerkt met diverse keukengerei en pannenset.

De tuin beschikt over een overdekt terras met loungeset en een gazon met picknicktafel. De lodge beschikt over een ruime berging met was- en droogmachine (let op; niet iedere lodge heeft een was-en droogmachine. Dit wordt bij iedere lodge individueel aangegeven).

Soof Heuvelrug is een huisdiervrij park. Er zijn geen huisdieren toegestaan in de Eco-Lodges.

Natuur en omgeving

Dit Vakantiepark ligt pal tegenover natuurgebied Kwintelooijen, onderdeel van nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast ligt het tussen Veenendaal en Rhenen, beide een bezoekje waard. Ook zijn er diverse culturele en historische trekpleisters in de directe omgeving te vinden. Loop gerust binnen bij onze receptie voor ideeën. We kennen de omgeving zelf natuurlijk het beste dus geven je graag de échte inside information.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna