Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Ellemeet

Ellemeet, Nederland

 

groepsaccommodatie-ellemeetgroepsaccommodatie-ellemeetgroepsaccommodatie-ellemeetgroepsaccommodatie-ellemeetgroepsaccommodatie-ellemeet
Favoriet 
 

v.a. 1.940

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 70 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Ellemeet in Ellemeet

Deze groepsaccommodatie dichtbij Renesse bevindt zich op een vakantiepark dichtbij de zee. De accommodatie is voorzien van allerlei faciliteiten voor een fijn verblijf. Geschikt voor 70 personen.

Ben jij op zoek naar een naar een onvergetelijke groepsaccommodatie dichtbij het prachtige Renesse? Deze groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en biedt voldoende comfort voor een heerlijk verblijf.

Groepsaccommodatie Ellemeet dichtbij het strand 🏡

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 70 personen. Het verblijf beschikt in totaal over 15 slaapkamers voor 4 personen, elk voorzien van 2 stapelbedden, een wastafel en een kledingkast. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers voor 5 personen, met 2 stapelbedden en 1 eenpersoonsbed, evenals een wastafel en kledingkast. Alle slaapkamers bevinden zich op de begane grond voor extra gemak. De groepsaccommodatie beschikt over 8 toiletten en 6 douches, waarvan 3 voor dames en 3 voor heren. De uitgebreide keuken biedt alle mogelijkheden om de lekkerste maaltijden te bereiden. Op last van de brandweer is het niet toegestaan om in de groepsaccommodatie te frituren. De recreatieruimte met toneel en gezellige serre met terras maakt een bonte avond in dit verblijf extra geweldig!

Genieten aan de kust ⛱

De ideale locatie van deze groepsaccommodatie aan de Zeeuwse kust en dichtbij het Grevelingenmeer, maakt activiteiten en groepsuitjes namelijk wel erg aantrekkelijk. Zin in avontuur? Spring in een kajak, hang de held uit bij Klimbos Zeeuwse Helden of ontdek de zeehonden, mosselen en de andere geheimen van Zeeland. Ook Renesse is hier niet ver vandaan en is een echte aanrader. 
Renesse is een charmant kustplaatsje bekend om zijn bruisende sfeer en prachtige stranden. Het biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van zon, zee en ontspanning. De levendige boulevard, gezellige restaurants en diverse recreatieve activiteiten maken het een geliefde bestemming voor zowel lokale bewoners als bezoekers. In de omgeving van onze accommodatie zijn diverse groepsactiviteiten mogelijk. Maak een ontspannen strandwandeling langs de Noordzeekust, ontdek de watersportmogelijkheden op het Grevelingenmeer of verken de charmante dorpjes met een fiets- of wandeltocht. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 4.076,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 7.587,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden