Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Helenaveen

Helenaveen, Nederland

 

groepsaccommodatie-helenaveengroepsaccommodatie-helenaveengroepsaccommodatie-helenaveengroepsaccommodatie-helenaveengroepsaccommodatie-helenaveen
Favoriet 
 

v.a. 1.659

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Helenaveen in Helenaveen

Een paar dagen weg met familie of vrienden? Dit is de ideale plek voor een een mooi verblijf waar je vaak aan terugdenkt. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Een paar dagen weg met familie of vrienden? Dit is de ideale plek voor een een mooi verblijf waar je vaak aan terugdenkt. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Een groepsaccommodatie in Noord Brabant met vuurplaats


De Hoeve beschikt over 8 slaapkamers, een gezamenlijke woonkamer en een compleet ingerichte leefkeuken. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer, waar de bedden zijn opgemaakt en handdoeken voor jullie klaarliggen. In de ruime keuken kun je een kopje koffie zetten, een wijntje drinken, koken of een hapje maken voor een leuke avond. Buiten is een terras met vuurplaats en (speel-)weide waar je volop actief bezig kunt zijn. Kortom: voor jong en oud van alles te beleven! 
 

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten


Deze groepsaccommodatie is een perfect beginpunt van een wandeling of fietsroute door de Peel. Er lopen verschillende fiets- en wandelroutes voor de deur. Daarnaast zijn er talloze activiteiten te vinden in de directe omgeving zoals solex verhuur.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 2.059,-   Boek
Van 22-07-2024 t/m 26-07-2024 (4 dagen) 2.059,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen