Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Apeldoorn

Apeldoorn, Nederland

 

groepsaccommodatie-apeldoorngroepsaccommodatie-apeldoorngroepsaccommodatie-apeldoorngroepsaccommodatie-apeldoorngroepsaccommodatie-apeldoorn
Favoriet 
 

v.a. 802

  • Beoordeeld met een 9.8
  • 5 sterren
  • Max. 7 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Apeldoorn in Apeldoorn

Luxe accommodatie gelegen in een rustige straat, maar op 10 minuten wandelen van Apeldoorn centrum. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van een eigen sanitair. En de accommodatie is een ideale uitvalsbasis voor omliggende natuur, cultuur en activiteiten. Geschikt voor 7 personen.

Deze vrijstaande groepsaccommodatie op de Veluwe is een karakteristieke woning die in 2021 compleet gerenoveerd is. De woning is smaakvol ingericht en ligt op 5-10 minuten loopafstand van het centrum van Apeldoorn. Het hele huis wordt exclusief voor één gezelschap gereserveerd. Fietsen kunnen zelf meegebracht worden of worden gehuurd. Parkeren is gratis. Geschikt voor 7 personen. 

Groepsaccommodatie in Gelderland voorzien van slaapkamers met eigen sanitair 🏡

De indeling van de accommodatie is ideaal voor groepen die een gezellige ruimte zoeken om samen te komen, maar toch de privacy wensen van een eigen slaapkamer én eigen badkamer. Daarnaast is er een woonkamer leefkeuken met koffie/thee faciliteiten, koel-/vriescombinatie, oven, magnetron en vaatwasser. Tevens staat ook de tuin, garage (voor fietsen) en oprit volledig tot de beschiking. Er zijn 4 luxe slaapkamers, met opgemaakte bedden, boxsprings en eigen badkamer. 

Ontdek samen de stad Apeldoorn, cultuur, natuur en andere leuke activiteiten 🤩

De accommodatie heeft een centrale ligging en is daarmee de perfecte uitvalsbasis voor zowel stad, cultuur, natuur en andere leuke activiteiten die de omgeving te bieden heeft. Op 5-10 minuten lopen van het centrum maar ook in een mum van tijd op de prachtige Veluwe voor een mooie wandeling of fietstocht. De Schouwburg Orpheus zit letterlijk om de hoek. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.686,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.836,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn