Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Mechelen

Mechelen, Nederland

 

vakantievilla-mechelenvakantievilla-mechelenvakantievilla-mechelenvakantievilla-mechelenvakantievilla-mechelen
Favoriet 
 

v.a. 4.357

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Mechelen in Mechelen

Voor als je iets bijzonders wilt... Riant verblijven in een vakantiewoning. Een compleet gerestaureerde vakwerkboerderij met binnen-zwembad, een woning met optimale privacy (geheel omheind middels hoge beukenhaag, ...

Voor als je iets bijzonders wilt... Riant verblijven in de meest luxe vakantiewoning van Nederland. Een compleet gerestaureerde vakwerkboerderij met binnen-zwembad, een vakantiewoning met optimale privacy (geheel omheind middels hoge beukenhaag, parkeren onder de grond).

Een groepsaccommodatie in Limburg met o.a. verwarmd binnenzwembad en whirlpool

Werkelijk aan alles is gedacht: keuken voorzien van alle denkbare apparatuur, een verwarmd binnenzwembad, 5 prachtige slaapkamers, een riante woonkamer, een verblijfsruimte en een ondergrondse garage. Daarnaast een aangelegde tuin met o.a. een vijver met waterval, Koikarpers en een terras van 125m2. Vanuit het huis en de tuin kijk je uit op het Limburgse heuvellandschap. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime master bedrooms met badkamers met een whirlpool, een douche met zij-sproeiers en zitje. Bij een groep van meer dan 20 personen, worden er bedden bijgeplaatst op de slaapkamers. Badkamers zijn voorzien van elektrische vloerverwarming, spiegelverwarming, en een handdoek radiator. De zeer ruime professionele keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur. Het zwembad is voorzien van de modernste apparatuur met regel installatie. Tevens aanwezig in het zwembad twee waterval jets, een whirlpool met ondergelegen sproei-jets. Via 2 grote openslaande deuren loop je vanuit het zwembad naar de binnenplaats. De ondergrondse garage bevindt zich naast de boerderij. In de garage is plaats voor 12 auto's.

Ontdek samen de drie landen

Deze accommodatie, gelegen in Schweiberg, bevindt zich op het drielandenpunt, het grensgebied van Nederland, België en Duitsland. Op nog geen 5 minuten rij afstand van de hoeve bevindt zich de Zuid Limburgse Golf & Countryclub Wittem. Deze 18 holes golfbaan behoort tot een van de mooiste golfbanen van Nederland.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 5.208,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 5.208,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 5.208,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn