Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Lelystad

Lelystad, Nederland

 

groepsaccommodatie-lelystadgroepsaccommodatie-lelystadgroepsaccommodatie-lelystadgroepsaccommodatie-lelystadgroepsaccommodatie-lelystad
Favoriet 
 

v.a. 1.249

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Lelystad in Lelystad

Back to basics bij deze unieke accommodatie en exclusief voor jouw groep! Altijd al een keer in een prehistorisch huis willen slapen en een avond doorbrengen bij een romantisch kampvuur?

Back to basics bij deze unieke groepsaccommodatie en exclusief voor jouw groep! Altijd al een keer in een prehistorisch huis willen slapen en een avond doorbrengen bij een romantisch kampvuur? Bij deze accommodatie in de buurt van Lelystad kan het! Dit archeologisch openluchtmuseum stelt zijn terrein exclusief beschikbaar voor kleine en grote groepen natuurliefhebbers. Wakker worden in een van de nagebouwde prehistorische huizen, wie wil dat nu niet?

LET OP: wij zijn geen feest locatie en geluidsdragers zijn niet toegestaan i.v.m. de ligging in een natuurgebied. Gezellig een biertje drinken bij een kampvuur kan natuurlijk wel.

Groepsaccommodatie in Flevoland en écht back to basic

Dit is een archeologisch openluchtmuseum waar een prehistorische nederzetting is nagebouwd. Slapen gebeurt op stromatrassen in twee prehistorische huizen (onverwarmde ruimte). Gasten moeten zelf beddengoed (slaapzak en kussen) meenemen. Op het terrein zijn meerdere plekken geschikt om een kampvuur te stoken. Hout is te koop bij de locatie. Er is een meertje aanwezig waar gezwommen kan worden of waar je een boomstamkano kunt uitproberen. Er is een sanitair gebouw aanwezig met 6 toiletten, 2 urinoirs, 2 douches en 1 wastafelruimte. Ook is er een keuken aanwezig met een koelkast, verschillende wasbakken, koffiezetapparaat (incl filters), potten en pannen. Een kookstelletje en een magnetronoven is erbij te huren. Wil wat extra comfort? Dan kun je biertafels/banken erbij huren.

Voor scholen zijn de prijzen op aanvraag!

Maak mooie wandelingen door het Natuurpark

De locatie ligt in Natuurpark Lelystad, waar gewandeld kan worden en met geluk, bijzondere dieren te spotten zijn. Er lopen wisenten, prezwalski paarden, otters en elanden. De Oostvaardersplassen zijn binnen handbereik, net als het nieuwe natuurgebied de Markerwadden.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.339,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 2.339,-   Boek
Van 15-07-2024 t/m 19-07-2024 (4 dagen) 2.339,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn