Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ962 Vakantiehuis in Kamperland

Kamperland, Nederland

 

vz962-vakantiehuis-in-kamperlandvz962-vakantiehuis-in-kamperlandvz962-vakantiehuis-in-kamperlandvz962-vakantiehuis-in-kamperlandvz962-vakantiehuis-in-kamperland
Favoriet 
 

v.a. 292

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ962 Vakantiehuis in Kamperland in Kamperland

2 persoons Vakantiehuis in Kamperland

Dit natuurhuisje ligt midden in de polder, omringd door landerijen en toch kort bij het dorp. Op ongeveer twee kilometer ben je in het centrum van het dorp.  

Het vakantiehuis is gelegen op loopafstand van het strand, met zicht op de 'Stormvloedkering'. Recreatiegebied 'De Schotsman' en het Veerse Meer zijn binnen enkele kilometers bereikbaar. In de 'inlagen' (Wissenkerke) zijn mooie wandel-routes uitgezet. Noord-Beveland kent mooi fietsroutes fietsknooppunten langs alle zes plaatsen en enkele gehuchten op het eiland. In het zomerseizoen is er een fietsvoetveer tussen Kamperland en Veere.

Zowel het Veerse Meer als het Noordzeestrand staan garant voor vele uren waterpret en speelplezier. Er zijn, naast gewoon lekker zonnebaden, diverse watersporten mogelijk. De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van mooie fietstochten of heerlijke wandelingen. De historische steden zoals Middelburg, Zierikzee, Goes en Vlissingen zijn zeer eenvoudig te bereiken en ook zeker een bezoekje waard. Met het huren van dit mooie vakantiehuis heeft u alle ingrediënten voor een welverdiende vakantie binnen handbereik, rust, privacy en vrijheid om actief bezig te zijn.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 540,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn