Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Nunspeet

Nunspeet, Nederland

 

vakantiehuis-nunspeetvakantiehuis-nunspeetvakantiehuis-nunspeetvakantiehuis-nunspeetvakantiehuis-nunspeet
Favoriet 
 

v.a. 558

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Nunspeet in Nunspeet

Beleef de natuur van de Veluwe en het Veluwemeer vanuit deze groepsaccommodatie. Dit chalet staan op een vakantiepark waar je gebruik kunt maken van de vele faciliteiten. U loopt zo het privé strand op.

Beleef de natuur van de Veluwe en het Veluwemeer vanuit deze groepsaccommodatie. Dit chalet staat op een vakantiepark waar je gebruik kunt maken van de vele faciliteiten. Vanuit hier loop je zo het privé strand op.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met privé strand


Het ruime chalet (65m2) bestaat uit een woonkamer met een open keuken en heeft géén TV. Openslaande tuindeuren naar het terras met tuinmeubilair op een ruime kavel. Badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. In totaal zijn er vier slaapkamers. De receptie op dit park is op zondag gesloten, op zondag vertrekken is echter geen probleem.

Samen een dagje zwemmen of varen op het Veluwemeer


Wil je er even op uit? Vanaf de groepsaccommodatie loop je via het wandelbos zo naar het Veluwemeer waar je kunt varen, zwemmen of andere watersporten kunt beoefenen. Genieten van de ondergaande zon op een bankje bij het water. Daarnaast liggen bos, heide en zandverstuivingen op korte afstand van het park. Te voet, per fiets, per auto: je kunt alle kanten op.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 663,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 663,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna