Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Den Helder

Den Helder, Nederland

 

groepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-heldergroepsaccommodatie-den-helder
Favoriet 
 

v.a. 1.233

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Den Helder in Den Helder

Groepsaccommodatie in Julianadorp aan zee voor 12 personen. De aangrenzende omheinde tuin, perfect voor ontspanning en plezier.

Stap binnen bij deze accommodatie en laat je verrassen door de warme en gezellige uitstraling. Bij de entree word je verwelkomd door de prachtige houten betimmering, wat direct zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Of het nu stralend weer is of een tikje regenachtig, je kunt altijd genieten van de zon op een van de ruime terrassen. 

Groepsaccommodatie in Noord-Holland🏡

De groepsaccommodatie is geschikt voor wel 12 personen! De vakantiewoning biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd met familie of vrienden. De ruime woonkamer is een gezellig toevluchtsoord, en de aangrenzende omheinde tuin met zwembad is perfect voor ontspanning en plezier. Of je nu samen geniet van een verfrissende duik of ontspant in de zon, het zwembad biedt verkoeling en plezier voor iedereen (seizoens gebonden). De open keuken is volledig uitgerust en klaar voor culinaire avonturen. Met vijf comfortabele slaapkamers biedt de villa voldoende ruimte voor iedereen. Het hele verblijf is gelijkvloers, waardoor het toegankelijk en praktisch is voor iedereen!

Genieten aan de kust ⛵️

Ontdek Julianadorp aan Zee, een pittoresk kustdorp aan de adembenemende Noord-Hollandse kust. Geniet van uitgestrekte stranden, duinen die schreeuwen om ontdekt te worden, en prachtige bloembollenvelden die in alle kleuren van het spectrum schitteren. In het gezellige centrum van Julianadorp vind je talloze winkels om te shoppen en heerlijke restaurants om te dineren. Het is de ideale plek om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving. Vergeet niet dat deze accommodatie perfect gelegen is, waardoor je alle schoonheid van de omgeving gemakkelijk kunt verkennen. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.623,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath