Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Groot Agelo

Groot agelo, Nederland

 

vakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelo
Favoriet 
 

v.a. 1.156

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Groot Agelo in Groot agelo

De karakteristieke Twentse vakantieboerderij is van alle gemakken voorzien, maar bevat daarnaast nog vele traditionele elementen. De Ideale groepsaccommodatie voor familie- en vriendenweekenden. Heerlijk ontspannen in de hout gestookte hottub!.

De karakteristieke Twentse vakantieboerderij is van alle gemakken voorzien. Ideaal voor familie- en vriendenweekenden. Het voorhuis is ingericht als groepsaccommodatie voor maximaal 16 personen en 5 kleine kinderen (in ledikant). Voor de kinderen is er volop speelgelegenheid. Daarnaast is er een hout gestookte hottub en sauna voor ontspanning tijdens warme en koude dagen. Je kijkt uit op de omgeving. Een omgeving waar de familie een modern melkveebedrijf runt dat zij graag, op afspraak, aan je laten zien. Huisdieren zijn in deze groepsaccommodatie niet toegestaan.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met hottub en sauna 

De ruime woonkeuken is van veel gemakken voorzien. De woonkamer is ingericht met comfortabel meubilair en voorzien van televisie met satelliet. In totaal zijn er acht slaapkamers met opgemaakte bedden bij aankomst. Op de begane grond zijn er 4 slaapkamers. Op de bovenverdieping zijn er 4 slaapkamers. Tevens zijn er vijf kinderledikanten, drie kinderstoelen en een box aanwezig. De groepsaccommodatie is voorzien van drie toiletten en twee badkamers met douche. Voor de kinderen is er volop speelgelegenheid. In de tuin bevinden zich een trampoline, kabelbaan, duikelrek, diverse glijbanen. Tevens grenst de accommodatie aan een bos. De accommodatie is deels ingericht op mindervaliden maar niet geheel rolstoelvriendelijk. Het is ook mogelijk om te vergaderen op deze locatie, voor groepen van 10 tot 50 personen. Tevens kan er worden voorzien van catering. Op het bedrijf zelf is een educatieruimte ingericht.

Samen wandelen door het landgoed 

De vakantieboerderij ligt tussen het cultuurhistorische stadje Ootmarsum en Weerselo. Dit maakt het tot een ideale uitvalplek voor dagtripjes in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het openluchtmuseum of één van de vele galerieën die Ootmarsum rijk is. Maak een wandeling over Landgoed Singraven of langs de molens van Bels en Frans. Of bezoek de vele speeltuinen en zwembaden in de omgeving. In de vakantieboerderij liggen brochures van alle mogelijke uitstapjes en fietsroutes klaar.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.776,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna