Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1138 Vrijstaande vakantiewoning in Vlissingen

Vlissingen, Nederland

 

vz1138-vrijstaande-vakantiewoning-in-vlissingenvz1138-vrijstaande-vakantiewoning-in-vlissingenvz1138-vrijstaande-vakantiewoning-in-vlissingenvz1138-vrijstaande-vakantiewoning-in-vlissingenvz1138-vrijstaande-vakantiewoning-in-vlissingen
Favoriet 
 

v.a. 529

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1138 Vrijstaande vakantiewoning in Vlissingen in Vlissingen

4-Persoons vrijstaande vakantiewoning Vlissingen

Lichte en moderne vakantiewoning op het kindvriendelijke en autovrije vakantiepark. Echt een pareltje voor een eindeloze vakantiebeleving. Schitterend zicht op de duinen aan de ene zijde en op het natuurgebied aan de andere zijde. Zelfs de skyline van boulevard Vlissingen is in de verte te zien!
Deze sfeervolle vakantiewoning  is perfect gelegen aan de parkeerplaats en heeft veel privacy door de ligging van de ruime groene tuin. De vakantiewoning is van alle gemakken voorzien en voelt door de vele lichtinval zeer ruim aan. Door de groene tuin en de korte loopafstand tot de speelweide, het bos en het strand maakt deze woning zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Op vakantie met de hond? Uw huisdier  is in deze woning van harte welkom!

De vakantiewoning is ideaal gelegen ten opzichte van het strand en de duinen. Binnen enkele minuten staat u op het strand. Liever op pad, dan zijn de stad Vlissingen en het gezellige Dishoek op loop/fietsafstand. Ook de dorpen Zoutelande en Domburg zijn dichtbij.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 865,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn