Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Gulpen

Gulpen, Nederland

 

groepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpen
Favoriet 
 

v.a. 618

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Gulpen in Gulpen

Dit zes persoons vrijstaande vakantiehuis staat op een vakantiepark, welke zich bevindt in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor je vakantie!

Dit zes persoons vrijstaande vakantiehuis staat op een vakantiepark, welke zich bevindt in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor je vakantie! 

Vakantiehuis in Zuid-Limburg met houtkachel 🏡

Er is een ruime woonkamer met gezellige houtkachel. De open keuken is volledig ingericht met o.a. vaatwasser, koffiezetapparaat, oven en/of combi-magnetron en waterkoker. Beneden is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Beneden zijn er twee badkamers, één met douche en één met ligbad en wastafel. Er is een apart toilet. Boven zijn er twee slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden. Het aangrenzend terras biedt rust, privacy en een vrij uitzicht over weilanden en bossen.

Ontdek het mooie Limburgse landschap ☘️

Het landschap rondom nodigt je uit voor een heerlijke wandel of fietstocht langs de leuke plekjes. Geniet van de bloeiende boomgaarden in de lente, de warme zomeravonden, de prachtige herfstkleuren en schitterend besneeuwde weilanden! Het aanbod aan activiteiten in de omgeving is dus al met al, veel biedend, van ruige grottochten tot ontspannende huifkartochten, van culinair genot tot cultuur opsnuiven. Voor de actievelingen zijn er meer dan genoeg activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld naar de klimhal en klim zo hoog mogelijk. Daarnaast kun je golfen op de golfbaan Margraten, spanning en actie beleven in de grotten van Valkenburg. Kortom, genoeg om je energie even goed uit te razen.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 981,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 690,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid