Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ919 Vakantiewoning in Retranchement

Retranchement, Nederland

 

vz919-vakantiewoning-in-retranchementvz919-vakantiewoning-in-retranchementvz919-vakantiewoning-in-retranchementvz919-vakantiewoning-in-retranchementvz919-vakantiewoning-in-retranchement
Favoriet 
 

v.a. 801

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ919 Vakantiewoning in Retranchement in Retranchement

5 Persoons geschakelde vakantiewoning in Retranchement

U gaat een heerlijke vakantie in Zeeland beleven door dit gezellige vakantiehuis voor 6 personen te huren, met een afgesloten terras en gratis internet in Cadzand, op slechts enkele minuten lopen van het strand. Het betreft een zeer luxe en moderne, geschakelde vakantiewoning gelegen in Zomerdorp het Zwin, vlakbij duin, zee, strand en het natuurgebied 't Zwin. Dit huis, ingericht voor 6 personen, beschikt over 3 slaapkamers.

Cadzand, de meest zuidelijke badplaats van Nederland op de grens met België, biedt tal van mogelijkheden. Een uitstapje naar een van de historische steden zoals Brugge, Gent of Knokke mag zeker niet ontbreken op uw agenda. Maar ook Cadzand zelf heeft veel te bieden met zijn gezellige restaurants en terrasjes, zowel in het dorp als aan het strand. De stranden van Cadzand behoren tot de mooiste van Nederland, ideaal voor zowel ontspannen flaneren en zonnen als voor het actief beoefenen van watersporten of het maken van lange strandwandelingen. Naast de vele wandelmogelijkheden zijn er ook talrijke fietsroutes die u langs de kust, door duingebieden en langs landweggetjes naar diverse karakteristieke dorpjes leiden. Een bezoek aan het Zwin, een waddengebied met een rijke flora en fauna en een paradijs voor vogels, is zeker de moeite waard. U kunt het Zwin op eigen gelegenheid verkennen, maar er worden ook regelmatig begeleide wandelingen georganiseerd.

Kom snel genieten van de zee, het strand en de prachtige omgeving van Cadzand, waar dit gezellige vakantiehuis te huur staat.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet