Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Vierhuizen

Vierhuizen, Nederland

 

groepsaccommodatie-vierhuizengroepsaccommodatie-vierhuizengroepsaccommodatie-vierhuizengroepsaccommodatie-vierhuizengroepsaccommodatie-vierhuizen
Favoriet 
 

v.a. 1.477

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 34 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Vierhuizen in Vierhuizen

Royale groepsaccommodatie is geschikt voor 34 pers waarbij er genoeg privacy mogelijk is door de verschillende kamers. Families, vriendengroepen, maar ook scholen kunnen zich hier uitstekend vermaken.

Accommodatie geschikt voor 34 personen, waarbij er genoeg privacy mogelijk is door de verschillende kamers. Families en vriendengroepen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Door de speeltuin en het sportveld kunnen ook scholen prima bij ons terecht. De groene omgeving zorgt ervoor dat ook werkgroepen een rustige basis vinden. De begane grond en een deel van het sanitair is volledig aangepast voor rolstoelgebruikers. Uiteraard kun je gebruik maken van gratis WiFi.

Een vakantiehuis in Groningen met grote speeltuin

In de woonkamer vind je een TV, DVD- speler, sjoelbakken, tafelvoetbalspel en een ruim gevulde boekenkast. De keuken is goed uitgerust (zie keukenvoorzieningen). In totaal zijn er 10 slaapkamers (zie voor de specifieke indeling zie hieronder). Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen neem je zelf mee, of huur je bij de accommodatie. De groepsaccommodatie beschikt over twee terrassen met voldoende zitgelegenheid. De kinderen kunnen zich vermaken in de ruime speeltuin met speelheuvel, raket en schommel en daarnaast kun je op het speelveld volleyballen en voetballen. Vraag naar de mogelijkheden voor een kampvuur! 

Samen een dagje naar Groningen of Dokkum tijdens je weekendje Groningen

De groepsaccommodatie ligt aan de rand van het Nationaal Park Lauwersmeer, in een weids landschap met zuivere (zee)lucht, wolkenpartijen en vergezichten. Het gebied is voor vogelliefhebbers bijzonder aantrekkelijk, zeker tijdens de vogeltrek. Naast de "standaard"activiteiten kun je hier gaan wadlopen. Bezoek de stad Groningen of Dokkum, de noordelijkste stad van de Friese Elf Steden. Denk ook aan een dagtocht naar de Waddeneilanden Schiermonnikoog, Ameland of Borkum (Dld) of een (zeehonden)tocht op de Waddenzee.

Vakantie in Groningen? Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.527,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.527,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna