Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Ruurlo

Ruurlo, Nederland

 

groepsaccommodatie-ruurlogroepsaccommodatie-ruurlogroepsaccommodatie-ruurlogroepsaccommodatie-ruurlogroepsaccommodatie-ruurlo
Favoriet 
 

v.a. 1.269

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Ruurlo in Ruurlo

Het geruis van de bomen. De vogels die fluiten. Genieten van de natuur. Klinkt dat goed? Dan is dit dé plek voor jouw volgende vakantie.

Gezellig weg met familie naar een leuk huisje in de Achterhoek? Bij deze groepsaccommodatie in Ruurlo kun je met een groep van maximaal 12 personen (eventueel met twee baby's/peuters) terecht. Jullie verblijven dan in twee naast elkaar gelegen vakantiewoningen. De groepsaccommmodatie ligt op 2 km van het gezellige dorp Ruurlo met vele voorzieningen. De achterhoek is een gebied dat zich kenmerkt door bossen, weiden, kastelen en prachtige boerderijen. 

Een groepsaccommodatie in Gelderland met veel speelvoorzieningen

Jullie verblijven in twee naast elkaar gelegen vakantiehuisjes, let op er is géén deur die de huisjes aan elkaar verbindt. Wel is er een gedeeld terras voor deze twee huisjes, waardoor je evengoed makkelijk heen en weer kunt lopen. Via de hal kom je in de leefruimte die geschikt is voor de hele groep. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een ruime eethoek waar je met de hele groep kunt eten, in één huisje zal voldoende pannen en servies zijn voor de hele groep. De gehele groepsaccommodatie is voorzien van plavuizen. Elk vakantiehuis heeft twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met 2 enkele bedden en een stapelbed. Elk vakantiehuis heeft een eigen terras. Voor de woning ligt een grasveld met een aantal speeltoestellen. 

Voor de kleintjes is er van alles te beleven: kom eens een kijkje nemen bij de dierenweide. Als ze de dieren gaan voeren, ben je van harte welkom om ons een handje te helpen. Ook de skelters en fietsjes zorgen voor urenlang speelplezier. Verder zijn er leuke speeltoestellen en bij slecht weer is er ook een fijne overdekte speelhoek. Op het erf bevindt zich ook nog een kleine camping.

Ontdek samen het coulisselandschap

Ruurlo is een leuk dorp met gezellige restaurants en winkels. Het ligt in het hart van de Achterhoek, bekend om zijn coulisselandschap. In en rondom Ruurlo kun je prachtig wandelen en fietsen langs idyllische bospaden en dorpjes. Houd je meer van moutainbiken? Er zijn hier meerdere mooie mountainbikeroutes in de nabije omgeving.

Er zijn verschillende prachtige kastelen in de achterhoek, waaronder Kasteel Ruurlo. Het grootste doolhof van Europa en het klimbos zijn ook aanraders, evenals de Witte Wieven in Zwiep. Bij slecht weer zijn er diverse leuke musea in de buurt, zoals museum MORE in het kasteel in Ruurlo, het Brandweermuseum, de cactusoase of het Kristalmuseum. Ruurlo heeft een openluchtzwembad met de grootste dubbele wedstrijdglijbaan van Nederland. In de buurt zijn ook verschillende overdekte zwembaden. Voor de sportievelingen zijn er diverse mogelijkheden bijv. steppen, kanoën, klootschieten, boerengolf, straatgolf, een kompasroute en survival mogelijkheden. 

In de omgeving van Ruurlo vind je onder andere de eeuwenoude Hanzesteden Zutphen en Doesburg en tal van andere mooie dorpjes en steden, zoals Borculo, Lochem en Vorden. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.274,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna