Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Arcen

Arcen, Nederland

 

groepsaccommodatie-arcengroepsaccommodatie-arcengroepsaccommodatie-arcengroepsaccommodatie-arcengroepsaccommodatie-arcen
Favoriet 
 

v.a. 1.262

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Arcen in Arcen

Groepsaccommodatie gelegen net buiten de bebouwde kom van Arcen, aan de rand van de bossen. Ruim opgezet en sfeervol en (kind)vriendelijk ingericht. De accommodatie is aangepast zodat ook eventuele mindervalide groep...

Groepsaccommodatie gelegen aan de rand van de bossen. De accommodatie is zeer ruim opgezet. Zowel de accommodatie als de omgeving is uitermate geschikt voor een verblijf van een weekend of midweek. Er is plaats voor groepen van 8-16 personen. De is aangepast zodat ook eventuele mindervalide groepsleden welkom zijn. 

Let op: Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is in deze accommodatie niet toegestaan. 

Een groepsaccommodatie in Limburg met veel speelvoorzieningen

Het gebouw is geheel gelijkvloers en bestaat uit een ruime woon/eetkamer met zithoek en airconditioning (in de woonkamer aanwezig), grootbeeld tv met Blu-Rayspeler. De aparte keuken is praktisch ingericht. Er zijn 4 ruime slaapkamers met tweepersoonsbedden en met elk een eigen badkamer (douche, wastafel en toilet). Van deze 4 kamers zijn er 2 geschikt voor rolstoelgebruikers. Verder zijn er 2 slaapkamers met elk 2 stapelbedden en een aparte badkamer en apart toilet. Het geheel biedt voldoende privacy. Op het terrein is een tweede groepsaccommodatie, een ruim buitenterras, speeltoestellen, trampoline, speelveld en parkeergelegenheid. In de aparte recreatieruimte (delen met andere groep) is een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, reuze sjoelbak, dartbord en nog vele andere spellen. Deze recreatieruimte beschikt ook over een terras. Het zwembad ligt in de privétuin van de eigenaars. Indien je er gebruik van wenst te maken dan kun je dat ter plekke aanvragen. Dit is gedurende de zomermaanden in overleg mogelijk voor maximaal 1 uurtje per dag.

Samen het water op 

In de directe omgeving liggen de Kasteeltuinen van Arcen, Bierbrouwerij Hertog Jan, Thermaalbad Arcen en het nationaal park "de Maasduinen". In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld fietsen, wandelen, skaten, surfen, zeilen, laserschieten, (midget)golfen, bowlen, zwemmen, vissen, tennis, sauna, handboogschieten en paardrijden. Net over de grens liggen de steden Keulen en Düsseldorf en in de omgeving zijn diverse speeltuinen te vinden.Er zijn in Arcen en omgeving tevens veel mogelijkheden voor eten en drinken.

Vakantie in Limburg? Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen
 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.575,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 1.575,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 1.575,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath