Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Comfort Kamer 2 personen

Hellendoorn, Nederland

 

comfort-kamer-2-personencomfort-kamer-2-personencomfort-kamer-2-personencomfort-kamer-2-personencomfort-kamer-2-personen
Favoriet 
 

v.a. 173

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Comfort Kamer 2 personen in Hellendoorn

Deze Comfort Kamer leent zich uitstekend voor een enkele overnachting of een kort verblijf.

De Comfort Kamer is een ruime hotelkamer met aanvullende mogelijkheden zoals het zetten van koffie en thee. De faciliteiten van het park zijn binnen handbereik.

 Elke Comfort Kamer heeft een oppervlakte van ca. 25 m² en is gelegen op de eerste verdieping (per stenen trap bereikbaar) van het complex aan het begin van het park. In de kamer vindt u twee boxspringbedden en een flatscreen televisie, een kastenwand en zitgelegenheid. Op de kamer treft u ook een espresso-apparaat van Illy en een waterkoker, zodat u zelf koffie of thee kunt maken. U heeft een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.  Dankzij de vloerverwarming is de Comfort Kamer in elk seizoen comfortabel. Uiteraard heeft u deze kamer de beschikking over draadloos internet.  Bedlinnen met opgemaakte bedden en handdoeken zijn inclusief.

Let op: hoewel de faciliteiten gelijk zijn, verschillen de kamers onderling qua invulling. U kunt een specifieke kamer met voorkeur boeken. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna