Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Vriezenveen

Vriezenveen, Nederland

 

vakantiehuis-vriezenveenvakantiehuis-vriezenveenvakantiehuis-vriezenveenvakantiehuis-vriezenveenvakantiehuis-vriezenveen
Favoriet 
 

v.a. 1.195

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Vriezenveen in Vriezenveen

Luxe vakantiewoning in het Overijsselse Twente. Met een gezellige woonkamer en een groot terras is het hier goed vertoeven voor gezinnen en families. Geschikt voor maximaal 10 personen.

Een vakantiehuis huren in het Overijsselse Twente? Onthaasten kan hier prima, wakker worden met het geluid van de kippen, wandelen naar de bakker, fietsen langs weilanden en proeven van heerlijke steekproducten. Deze luxe vakantieboerderij ligt in het dorp Vriezenveen, vlakbij Hellendoorn. Vriezeveen is een klein dorp in het Twentse landschap, iets ten noorden van Almelo met prachtige boerderijen in het dorp. Vlakbij natuurgebied Engbertsdijksvenen, Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en Avonturenpark Hellendoorn. Geschikt voor maximaal 10 personen.  

Luxe groepsaccommodatie in Vriezeveen met een groot terras 🏡

De vakantieboerderij is sfeervol ingericht, de stijl is luxe en landelijk met originele elementen zoals houten balken en plavuizen. De woonkamer beschikt over een zitgedeelte met banken en fauteuils en een open haard. Er is geen TV aanwezig, dus voldoende tijd om van elkaars gezelschap te genieten. Er is een aparte keuken met een inductie kookplaat, koelkast, combi-oven, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat.  Aan de lange eettafel met stoelen kun je samen heerlijk ontbijten of dineren. Er zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers in totaal, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Aan de achterkant is een groot terras en daaraan grenzend een bijgebouw met hooizolder en een stal voor pony's. Er is een tuin aan de voor- en achterkant en een terras achter met een loungeset en een overdekt terras met eettafel. Geniet hier van een lekkere BBQ. De woning beschikt over een overdekte carport met elektrische laadpaal (tegen betaling). 

Geniet bij de woning of ga er samen op uit 🤩

Met attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn in de buurt, de Lemelerberg om te wandelen of fietsen en historische steden als Ommen, kun je jezelf hier prima vermaken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het dorp, Vriezenveen is namelijk een langgerekt lintdorp met horeca en winkels. Neem een kijkje in het Veenmuseum Vriezenveenveld; met een treintje rij je langs veenhutten en een winkeltje uit vroeger tijden. Het Historisch museum vertelt de textielgeschiedenis van het dorp. Ook kun je kanovaren door rustige beetjes, langs weilanden, boerderijen en koetjes. Ook prachtige natuurgebieden zoals Fayersheide, het Wierdense Veld en Sallandse Heuvelrug bieden volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.302,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.409,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen