Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Accommodatieschip in Enkhuizen

Enkhuizen, Nederland

 

accommodatieschip-in-enkhuizenaccommodatieschip-in-enkhuizenaccommodatieschip-in-enkhuizenaccommodatieschip-in-enkhuizenaccommodatieschip-in-enkhuizen
Favoriet 
 

v.a. 4.919

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 28 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Accommodatieschip in Enkhuizen in Enkhuizen

Prachtige klassieke Klipper voor iedereen die geniet van zeilen of gezeild worden langs historische stadjes aan het IJsselmeer, de Waddeneilanden, Friese meren of eigen ideeen

Kom aan boord en vaar met ons mee richting de Waddeneilanden! Samen zeilen, voor anker gaan en zwemmen, of fietsen op een van de eilanden. Bij zonsondergang droogvallen op een zandbank en heerlijk bbq'en. Of gewoon lekker luieren aan dek, wandelen door de duinen of langs het strand. Eens heel iets anders!

Overnachten op het water in Friesland 

Deze tweemastklipper van ruim 32 meter lang en 6 meter breed is eenvoudig te bedienen zodat ook met weinig mensen fijn gezeild kan worden. Aan dek is veel ruimte en een grote, gezellige kuip waar iedereen een plekje kan vinden. Door haar bijzondere uitstraling is dit schip bijzonder fotgeniek te noemen. De houten masten en het veelvuldig gebruik van teakhout aan dek geven het schip een bijzondere uitstraling. Benedendeks vind je een goed ingerichte salon, een ruime open keuken en een fijne bar. Door de nautische sfeer waan je je aan boord van een klassiek jacht. Voor een aangenaam verblijf tijdens de minder warme periodes is het schip voorzien van centrale verwarming. Alle hutten zijn voorzien van warm en koud stromend water, 220 volt stopcontacten, kledinghaken en een eigen kastje. De comfortabele bedden zijn 2 meter lang. Het schip is voorzien van voldoende centrale bergruimte. 
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Genieten van de uitzichten

Met dit schip zijn er diverse en aantrekkelijke vaarroutes mogelijk. Zo kun je gaan varen op het IJsselmeer, Waddenzee of op de Friese binnenwateren. Welke route je ook kiest je koerst zeker aan op een onvergetelijke tocht!

Bekijk ook andere

*Op deze accommodatie zijn de van toepassing


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 7.019,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 7.019,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen