Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

 

vakantiehuis-oostkapellevakantiehuis-oostkapellevakantiehuis-oostkapellevakantiehuis-oostkapellevakantiehuis-oostkapelle
Favoriet 
 

v.a. 954

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Oostkapelle in Oostkapelle

Met het bos en strand op loopafstand is dit een heerlijke plek om een aantal dagen te verblijven. Je kunt genieten van de inhouse-wellness.

Deze groepsaccommodatie ligt in een rustig besloten wijkje onderaan de duinen. Er is parkeergelegenheid bij het huis. Tevens is er een berging voor het wegzetten van bijvoorbeeld fietsen. Het bos en strand zijn op loopafstand.

Groepsaccommodatie in Zeeland met sauna


Een sfeervol vakantiehuis in Oostkapelle. De ruime living nodigt uit om heerlijk te genieten. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien. Vanuit de woonkamer loop je door tot op de patio. Er zijn 4 slaapkamers voor elk twee personen. Twee kamers hebben een tweepersoonsbed, de andere twee 4x eenpersoonsbedden. Verder is er een sauna en bubbelbad. Heerlijk dus voor 'inhouse-wellness'. Op het grote dakterras kun je het uren uithouden, zelfs de avondzon kun je hier nog meepakken! De ruimte tuin is afgesloten en daardoor volop privacy. Het terras nodigt uit om een hapje te eten of te genieten.

Samen een dagje genieten aan zee


Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove. De voormalige orangerie, Terra Maris, een museum voor natuur en landschap, ligt slechts 750 meter van het strand en heeft een landschapstuin van 2,5 ha. Er is een museumcafé en een museumwinkel.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.154,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn