Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Winterswijk-Kotten

Kotten, Nederland

 

groepsaccommodatie-winterswijk-kottengroepsaccommodatie-winterswijk-kottengroepsaccommodatie-winterswijk-kottengroepsaccommodatie-winterswijk-kottengroepsaccommodatie-winterswijk-kotten
Favoriet 
 

v.a. 2.438

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Winterswijk-Kotten in Kotten

Moderne groepsaccommodaties in de Achterhoek. Ideaal voor grote gezelschappen met veel ruimte en comfort met eigen natuurbad en hottub. Geschikt voor maximaal 20 personen.

Moderne groepsaccommodatie in de Achterhoek voorzien van alle faciliteiten. Met een unieke ligging en opstelling wordt er veel privacy, ruimte en comfort geboden. De groepsaccommodatie bestaat uit verschillende chalets, zodat je, ondanks je met familie of vrienden verblijft, wel je eigen ruimte hebt. Geschikt voor maximaal 20 personen. 

Groepsaccommodatie in de Achterhoek met natuurbad en hottub 🏡

De groepsaccommodatie bestaat uit meerdere chalets. Samen kun je ontspannen in de sfeervolle woonkamer en er is ook een open keuken die voorzien is van alle gemakken zoals; koelkast, vriezer, magnetron met oven, inductie kookplaat, koffiezetapparaat en vaatwasser. Ideaal om samen te koken en dineren. Er zijn 6 vakantiehuisjes in totaal waaronder vier luxe hotelstudio's met kitchenette en twee luxe vakantiehuizen met elk drie tweepersoons slaapkamers (met elk een eetruimte met kitchenette en eigen badkamer). De groepsaccommodatie beschikt over een sauna (optioneel bij te boeken) waar je even heerlijk kunt ontspannen en ook een fijne buitenruimte met een eigen hottub en natuurbad. 

Geniet samen van de rust en schoonheid van de Achterhoek ✅

Een verblijf in de Achterhoek is perfect voor iedereen die op zoek is naar een stukje rust, geschiedenis, cultuur, leuke dorpjes en mooie steden. Ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De accommodatie bevindt zich in het hart van het Nationale Landschap van Winterswijk, fiets langs oude boerderijen en gehuchtjes of maak een heerlijke wandeling in de natuur. Het Duitse Münsterland ligt op een korte afstand van het vakantiepark en ook de gezelligste markt van de achterhoek ligt in het nabijgelegen Winterswijk. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 3.484,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.484,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede