Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Merselo

Merselo, Nederland

 

vakantieboerderij-merselovakantieboerderij-merselovakantieboerderij-merselovakantieboerderij-merselovakantieboerderij-merselo
Favoriet 
 

v.a. 1.919

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 17 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Merselo in Merselo

De accommodatie is in authentieke stijl verbouwd. Ideaal voor familie-, vriendengroepen in een (kind-) vriendelijke omgeving met aparte recreatieruimte. Kom, Bekijk, Beleef, Proef en Geniet van de Noord-Limburgse...

Deze riet gedekte boerderij bevindt zich in het Limburgse Merselo. Een klein plaatsje rustig en landelijk geleden, 4km van het centrum van Venray. De groepsaccommodatie is in authentieke stijl verbouwd voor groepen tot 17 personen. Ideaal voor familie-, vriendengroepen in een (kind) vriendelijke omgeving met aparte recreatieruimte. 

Een groepsaccommodatie in Limburg met zwembad

In de Postelkamer kun je met je gezelschap rustig zitten aan de grote eettafel of je kunt in de zithoek relaxen op de bank, met een boek uit de boekenkast of genieten van de warmte van de haard. Er is een keuken voor zelfverzorging aanwezig. Naast de keuken is nog een tweede woonkamer met een kleine zithoek en een keukentje aanwezig. Er zijn 8 slaapkamers, 6 hiervan hebben eigen sanitair. Er zijn 2 tweepersoons slaapkamers op de begane grond. Allebei voorzien van een douche, toilet, wastafel en haarföhn. Een tweepersoons kamer heeft een badkamer aangepast voor mindervaliden. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. De kamers zijn allemaal voorzien van een douche, toilet, wastafel en haarföhn. In het aangrenzend appartement zijn nog 2 slaapkamers op de 1e verdieping die een gezamenlijke badkamer hebben op de begane grond. Buiten is een ruime tuin met een groot terras en een overdekt terras bij de Jeu de Boulesbaan. Bij slechter weer is de speelloods een uitkomst voor jong en oud, hier staat een poolbiljart, dartbord en vele spellen. In de zomer maanden is er een zwembad van 5m doorsnee (1,20 hoog). Voor de kinderen is er een klim/speeltoren, wip, trampoline, duikelstangen, tafeltennistafel, poolbiljart, ruimte om te voetballen, zandbak, skelters, bolderkar, traptractor, kruiwagen enz. enz. Je auto's parkeren kan op de eigen parkeerplaatsen bij de accommodatie.

Samen struinen door de bossen

Bosrijke en landelijke Natura 2000 omgeving om te wandelen, fietsen of gewoon niks te doen. Op 200 m loopt een fietsknooppuntroute en vanuit de boerderij een wandelknooppuntroute. Paard en/of pony rijden? Dat kan bij de buurman in de manege. Afstand tot Venray is 4 km, theater, bioscoop, musea, winkels, restaurants, Oda kunstpark, speeltuin, zwembad, Sevenum Toverland 20 km, Overloon Zooparc en Liberty Parc is 7 km. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.737,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn