Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Aalten

Aalten, Nederland

 

groepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aalten
Favoriet 
 

v.a. 2.790

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren
  • Max. 42 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Aalten in Aalten

Deze accommodatie is een combinatie van twee vakantiewoningen in één verbouwde boerderij met een interne doorgang en biedt volop mogelijkheid om gezellig met de groep te eten en samen te zijn.

Sfeervolle accommodatie voor een gezellig verblijf met familie of vrienden. Vanuit deze geschakelde vakantiewoning heb je een vrij uitzicht op de landerijen en het coulisselandschap in de omgeving. De voormalige boerderij is met zorg en aandacht voor detail verbouwd en eigentijds ingericht. Comfortabel, sfeervol, schoon en van alle gemakken voorzien. Een plek waar men zich direct thuis voelt. 

Groepsaccommodatie in Gelderland met vrij uitzicht


Deze accommodatie is een combinatie van de accommodatie AAL-2170 en AAL-2169 en is geschikt voor 42 personen. De woonkamer grenst aan de tuin, met een fijn terras. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de tuin op de grote trampoline of in het speelhuisje met glijbaantje en schommel.

Je hebt de beschikking over 2 ruime woonkamers ,  de authentieke elementen van de voormalige boerderij zijn bewaard gebleven in de schouw, met z'n antieke tegeltjes, en de potscheuren vloer. De diverse zitjes en hoge bartafel met krukken maken het tot een fijne ruimte om met elkaar te verblijven. De 2 keukens zijn ruim voorzien van pannen, bestek, serviesgoed en er is een grote eettafel waar je lekker met z'n allen kunt tafelen. In de woonkamers zijn er voldoende comfortabele zitbanken en fauteuils. 

Nabij de Duitse grens

Gelegen in het buitengebied van Aalten, grenzend aan de Wintersewijkse buurtschappen en de Duitse grens. Vanuit de accommodatie kun je heerlijke wandelingen of fietstochten maken in het coulisselandschap van De Achterhoek. In de Duitse stad Bocholt is een tropisch zwemparadijs. In Aalten is een bezoek aan het Nationaal Onderduik Museum een aanrader voor jong en oud. Of een tocht met gids door de Aaltense gangekes of door het historische stadje Bredevoort met een bezoekje aan de stadsbrouwerij. Bij warm weer is het heerlijk om verkoeling te zoeken in De Slingeplas bij Bredevoort, of je huurt een Vespa en toert relaxt door de omgeving. Verder zijn in De Achterhoek nog mooie buitenplaatsen, landgoederen en kastelen te bezoeken, moderne musea, avonturenparken, klimbossen, overdekte speeltuinen, kortom voldoende vertier voor jon en oud. Je hoeft je niet te vervelen.

Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan jongerengroepen, voetbalteams, studentengroepen of andere luidruchtige groepen die uitsluitend bestaan uit personen tussen de 18 en 30 jaar. (tussen 30-35 jaar op aanvraag)


Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 6.200,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.705,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid