Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Beilen

Beilen, Nederland

 

vakantieboerderij-beilenvakantieboerderij-beilenvakantieboerderij-beilenvakantieboerderij-beilenvakantieboerderij-beilen
Favoriet 
 

v.a. 1.636

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Beilen in Beilen

Deze groepsaccommodatie is gevestigd in een oude boerderij uit 1856 en richt zich op families en senioren. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 16 volwassenen die een comfortabel familieweekend organiseren.

Deze vakantieboerderij in Drenthe uit 1856 en richt zich op families en senioren. De rookvrije groepsaccommodatie is zeer geschikt voor groepen tot 16 volwassenen die een luxe en comfortabel familieweekend of vriendenreünie organiseren. Het heeft nog steeds de uitstraling van de boerderij uit de 19e eeuw, maar met het comfort van de 21e eeuw.

Een vakantieboerderij in Drenthe met groot speelveld

De boerderij heeft 8 tweepersoons kamers, waarvan 6 een eigen badkamer en 2 een gezamenlijke badkamer hebben. In 4 kamers is tv aanwezig. Vier kamers bevinden zich op de begane grond, zijn zeer ruim, hebben verstelbare bedden en zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Groepen die zorg nodig hebben kunnen in deze groepsaccommodatie uitstekend vertoeven. De gezamenlijke tuinkamer, met airco, heeft een groot panoramaraam dat uitzicht biedt over het mooie Drentse land. Hier bevindt zich tevens de ruime keuken met alle moderne voorzieningen en een complete inventaris. Op de eerste etage is een loungeruimte, met twee banken en een spelletjestafel, waar je kunt lezen, internetten (Wifi) of genieten van het mooie uitzicht. Er zijn genoeg boeken en spelletjes aanwezig. De gasten hebben de beschikking over verschillende terrassen waaronder een overdekt terras. Er is een groot speelveld van ca. 2000m2 met een jeu de boules baan, trampoline en vogelnestschommel. Naast de boerderij staat een ruime schuur voor het stallen van uw meegenomen of gehuurde fiets. Tijdens je verblijf kan het ontbijt en avondeten worden verzorgd.

Ontdek samen de landelijke omgeving

De landelijk gelegen vakantieboerderij in Drenthe ligt 1 kilometer buiten het dorp Beilen en 2,5 kilometer van het centrum. Door zijn centrale ligging in Drenthe zijn veel toeristische attracties van Drenthe binnen een straal van 30 kilometer. Op 1 km afstand van de boerderij liggen de Brunstingerplassen. Het Nationaalpark Dwingelderveld is hier 5 kilometer vandaan. Net als Kamp Westerbork en Speelstad Oranje. Beilen heeft een overdekt zwembad en een gezellige winkelstraat. Het is mogelijk om oudhollandse spelletjes te huren of te klootschieten. De boerderij ligt aan een fietsknooppunten- en wandelroute.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.236,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen