Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

GLAMPHUYS ULTRA WELLNESS

Altforst, Nederland

 

glamphuys-ultra-wellnessglamphuys-ultra-wellnessglamphuys-ultra-wellnessglamphuys-ultra-wellnessglamphuys-ultra-wellness
Favoriet 
 

v.a. 568

  • Beoordeeld met een 9.6
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

GLAMPHUYS ULTRA WELLNESS in Altforst

Extra luxe met eigen hout gestookte HOTTUB, SAUNA en buitendouche. Super voor iedereen die op zoek is naar een echt ontspannen verblijf en glamping in Gelderland.

Ervaar de betoverende safaritenten van Buitengoed Ruysbos

Bij Buitengoed Ruysbos nodigen we je graag uit om onze prachtige safaritenten te ontdekken, ook wel bekend als Glamphuys. Gelegen in een idyllische omgeving, bieden deze tenten jou een ongeëvenaarde ervaring van ingetogen luxe en exclusiviteit. Onze focus ligt op het bieden van een verantwoorde verblijf, waarbij je nieuwe ontdekkingen doet en de locatie, accommodatie en omgeving kunt verkennen.

Onze safaritenten zijn speciaal ontworpen met jouw comfort in gedachten. Deze accommodatie beschikt als enige naast een HOTTUB ook over een houtgestookte sauna en een verfrissende buitendouche. De overige faciliteiten zijn gelijk aan die van de andere twee tenten. Elk biedt ruimte aan maximaal 6 personen en beschikt over drie slaapkamers, waaronder een hemelbed, twee eenpersoonsbedden en een ruime bedstee voor 2 personen. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, een vaatwasser, een magnetron en een grote koelkast met vriesvak. Daarnaast heeft elke tent een eigen badkamer met regendouche, toilet en wastafel. Verwarmd door een sfeervolle pelletkachel, biedt de tent jou een gezellige plek te midden van de natuur. Op de veranda kun je heerlijk ontspannen in de comfortabele loungeset en genieten aan de picknicktafel.

Ontdek de faciliteiten van Buitengoed Ruysbos

Buitengoed Ruysbos is een exclusief parkje, gelegen op een rustige 2,5 hectare. Naast de drie luxe safaritenten, bieden wij een 8-persoons natuurhuis en drie 2- tot 3-persoons Boshuysjes. Het bevindt zich direct aan het water van "de Wetering", waar je (kosteloos) kunt genieten van kanoën met onze eigen kano's en bootjes. Daarnaast beschikt het buitengoed over een tennisbaan voor de liefhebbers van deze sport. Voor de eventuele kinderen is er een natuurspeeltuin (met boomhut en kabelbaan) aanwezig. Gelegen in het prachtige "Land van Maas en Waal", biedt Buitengoed Ruysbos jou een ideale uitvalsbasis om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Beleef winteravonturen in de safaritent

Onze stoere en luxe safaritenten zijn ook in de winter een unieke ervaring. Speciaal ingericht voor avonturiers zoals jij, die graag genieten van de frisse ochtendlucht, bieden de tenten een warm en gezellig toevluchtsoord. Met extra verwarming, dikke dekbedden, warmwaterkruiken en zelfs een televisie ben je verzekerd van comfort in de koudere maanden. Bereid je favoriete wintergerechten in de volledig uitgeruste keuken. Laat de afwas over aan de afwasmachine en geniet van een extra warme douche in je eigen verwarmde badkamer, compleet met een ontspannende regendouche.

Onze glampingtent beschikt over een elektrische straalkachel en een pelletkachel om je warm te houden tijdens de winterse dagen. Alleen bij extreme vorstperiodes zijn wij genoodzaakt om de winterglamping tijdelijk te sluiten, om het risico op bevroren leidingen te voorkomen. In dat geval zullen wij kosteloos je verblijfsperiode verplaatsen of je volledige aanbetaling terugbetalen.

Verken het prachtige Land van Maas en Waal

Buitengoed Ruysbos bevindt zich te midden van het schitterende buitengebied tussen Nijmegen en Tiel. Deze steden zijn ideaal voor een dagje uit en bieden diverse culturele activiteiten. Op korte afstand vind je ook het gezellige centrum van Beneden-Leeuwen, met een breed scala aan winkels. Als je kiest voor onze locatie, geniet je van de groene omgeving en de natuur, perfect voor prachtige fiets- en wandeltochten. Verken ook het water met een kano of bootje van ons buitengoed.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath