Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Oudega

Oudega, Nederland

 

groepsaccommodatie-oudegagroepsaccommodatie-oudegagroepsaccommodatie-oudegagroepsaccommodatie-oudegagroepsaccommodatie-oudega
Favoriet 
 

v.a. 2.719

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 65 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Oudega in Oudega

Unieke locatie voor schoolkampen, bedrijfsuitjes en verenigingen Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 65 personen en is direct gelegen aan de Oudegaaster Brekken.

Deze groepsaccommodatie ligt op een unieke locatie en is geschikt voor bedrijfsuitjes, schoolkampen en verenigingen. Met een mooie ligging direct aan de Oudegaaster Brekken is de groepsaccommodatie vrij gelegen en biedt het veel privacy met een eigen kampvuurplaats en speelveld. Geschikt voor 65 personen. 

Groepsaccommodatie in Friesland op een unieke locatie 🏡

In de gemeenschappelijke recreatieruimte kun je gezamenlijk eten, loungen en in de avond de bar gebruiken voor een feestje. Hoe gezellig is dat? De recreatieruimte is direct verbonden met het terras (90m2), het speelveld (1ha) en de haven. De ruime keuken is volledig ingericht met 6-pits gasfornuis, bakplaat, koel- en vrieskast, grote oven, magnetron, kookgerei, borden en bestek. Je hoeft zelf niets meer mee te nemen. De activiteiten zoals SUP Polo, kanovaren, een zeiltour of een Expeditie zijn erg geschikt voor grote groepen. De verhuurders nemen graag jullie wensen m.b.t. het programma door, om een geschikt aanbod te doen.

Samen het water op 🚤

 Oudega is direct aan het water van de Oudegaaster Brekken gelegen en daarmee ideaal voor waterliefhebbers. Huur een bootje in Oudega en ontdek de (fluister)vaarroutes, onder toezicht van nieuwsgierige koeien aan de waterkant. Wandelaars kunnen hun hart hart ophalen tijdens een wandeling door de Pinepolder; een weidevogelgebied rondom het dorp, waar je in het voorjaar de 'small three' kunt spotten: de grutto, de kievit en de tureluur. Ook in het dorp is er genoeg te ontdekken. Denk aan de historische huisjes aan de grachten, kleine witte bruggetjes en een gezellige haven. De naast gelegen dorpjes zijn ook het bezoeken waard zoals de pittoreske dorpjes Westhem en Blauwhuis en vergeet niet het kerkje van Sandfirden te bewonderen.



  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 4.324,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn