Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Kamperland

Kamperland, Nederland

 

vakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperland
Favoriet 
 

v.a. 1.316

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Kamperland in Kamperland

Binnen 1 minuut met je voeten in het water. Deze sfeervolle vrijstaande 10 persoons villa ligt in een prachtig watersportgebied.

Deze sfeervolle vrijstaande 10 persoons groepsaccommodatie ligt op een royaal gelegen perceel. Door de gunstige ligging sta je binnen 1 minuut met je voeten in het water. Een perfecte locatie voor elke watersportliefhebber. Dit luwe door groen omgeven kleinschalige park is een perfecte uitvalsbasis voor zowel een actieve als relaxte vakantie. Het Noordzeestrand ligt op korte afstand. De ruime oprijlaan biedt plaats aan meerdere auto's. 

Vakantievilla in Zeeland in een prachtig watersportgebied 

Bij binnenkomst van de villa heb je via de entree met gastentoilet toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De ruime woonkamer met twee aparte zithoeken en openslaande deuren naar het terras is voorzien van een houtkachel en flatscreen TV met digitale tv en buitenlandpakket. De sfeervolle open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie met een gezellige eethoek voor 10 personen. Een bijzonder ruime slaapkamer met tweepersoonsbed (160x200) en openslaande deuren naar de tuin op het zuiden. De grote badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, bad en aparte regendouche. Vanuit de hal heb je middels een trap toegang tot de trap naar de verdieping. Een ruime overloop geeft toegang tot vier grote slaapkamers en een royale badkamer. De vier zeer ruime slaapkamers zijn elk voorzien van een tweepersoonsbed (160x200) De grote badkamer heeft een dubbele wastafel, toilet en een aparte regendouche.

De villa is bijzonder ruim opgezet en ligt op een ruim perceel met een heerlijk groot zonneterras op het zuiden met comfortabele tuinmeubelen, een picknicktafel, twee ligbedden en een groot zonnescherm. Op de veranda is een zithoek met een buitenhaard. Weer of geen weer, hier kun je altijd in sfeer genieten van uw vakantie. In de berging met extra koel-vriescombinatie, wasmachine en wasdroger is tevens plaats voor je fietsen. De omheinde tuin heeft veel privacy en is ideaal voor kinderen en huisdieren en bij de villa bevinden zich drie parkeerplaatsen. Je huisdier is van harte welkom in deze groepsaccommodatie. 

Faciliteiten in de directe omgeving

De accommodatie ligt tegen een prachtig watersportgebied dat bestaat uit o.a. uit een waterskibaan, surfschool, surfshop en een trendy restaurant. Er worden talloze watersportactiviteiten georganiseerd, zoals windsurfen, waterskiën, wakeboarden, kajakken en banaanvaren. Het penthouse ligt op circa 3 km afstand van één van de mooiste en schoonste Noordzeestranden van Nederland. Faciliteiten zijn hier te vinden op 10 minuten loopafstand op de nabij gelegen camping, waaronder een kleine supermarkt en een restaurant, maar ook een surf- en zeilschool waar u en de kinderen bijvoorbeeld kunnen deelnemen aan een clinic suppen, windsurfen of waterskiën.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.674,-   Boek
Van 10-05-2024 t/m 17-05-2024 (7 dagen) 2.367,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.779,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg