Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Ruinerwold

Ruinerwold, Nederland

 

vakantieboerderij-ruinerwoldvakantieboerderij-ruinerwoldvakantieboerderij-ruinerwoldvakantieboerderij-ruinerwoldvakantieboerderij-ruinerwold
Favoriet 
 

v.a. 894

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 11 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Ruinerwold in Ruinerwold

Deze groepsaccommodatie heeft nog veel authentieke kenmerken en is geschikt voor 11 personen.

Indien je deze accommodatie boekt ga je akkoord met deze .

De accommodatie is mooi gelegen op een vakantiepark met een wijngaard en met behoud van authentieke kenmerken is dit een echt luxe vakantiehuis in Drenthe.  

Zowel binnen als buiten zijn er speelmogelijkheden voor de kinderen

De groepsaccommodatie in het achterhuis van de Saksische boerderij vormt het centrale gastenverblijf. Hier is de gezamenlijke ruimte voor 11 personen met een eet- en zitgedeelte. In de professionele keuken, voorzien van alle gemakken, is het goed toeven om zelf een maaltijd te bereiden. De boxsprings zorgen voor een goede nachtrust. Alle kamers hebben een wastafel. Er zijn 2 douches en 4 toiletten aanwezig. Wifi is overal aanwezig. Voor de kinderen zijn er zowel speelmogelijkheden binnen als buiten. Er zijn skelters aanwezig en het is zelfs mogelijk om te helpen bij het voeren van de dieren. En de eitjes mogen geraapt worden.

De directe omgeving van dit vakantiehuis in Drenthe is alleen al de moeite waard

Met 1000 hoogstam perenbomen en karakteristieke boerderijen is de directe omgeving zeer de moeite waard. De centrale ligging tussen de drie nationale parken - Dwingelderveld, Weerribben en Wieden en het Drents Friese Wold - maakt deze accommodatie een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Het gezellige stadje Meppel is de moeite van het bezoeken waard. Ruinerwold is slechts 1,5 uur verwijderd van de Randstad. 

Bekijk ook de andere voor een weekendje weg in Drenthe


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.324,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 899,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn