Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Frederiksoord

Frederiksoord, Nederland

 

groepsaccommodatie-frederiksoordgroepsaccommodatie-frederiksoordgroepsaccommodatie-frederiksoordgroepsaccommodatie-frederiksoordgroepsaccommodatie-frederiksoord
Favoriet 
 

v.a. 1.419

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Frederiksoord in Frederiksoord

Een voormalige bakkerij in een historisch pand gelegen in het hart van de Maatschappij van Weldadigheid (Frederiksoord). De perfecte uitvalsbasis voor je vakantie! Geschikt voor maximaal 12 personen.

Een voormalige bakkerij van de Maatschappij van Weldadigheid. Een unieke plek om heerlijk te eten en weldadig te overnachten in het hart van de Koloniën van Weldadigheid. De Nationale Parken Weerribben-Wieden, Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold liggen op een steenworp afstand. Een prachtige uitvalsbasis voor jullie verblijf of een dagje uit. Geschikt voor maximaal 12 personen. 

Groepsaccommodatie in Frederiksoord met sauna 🏡

De groepsaccommodatie heeft een eigen woonkamer met comfortabele meubels en een tv. In de complete keuken kun je heerlijk je eigen gerechten bereiden. De keuken is voorzien van elektrisch fornuis, koelkast met vriezer, afwasmachine, magnetron en oven. In totaal zijn er 6 tweepersoonskamers verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Wil je even goed ontspannen? Maak dan gebruik van de sauna. Het terras beschikt over meubilair waar je gezellig met het gezelschap buiten kunt zitten met een drankje of steek samen de BBQ aan. Na een heerlijke fietstocht of wandeling kun je hier goed tot rust komen. 

Samen cultuur en natuur proeven 🤩

In de omgeving van Frederiksoord kun je cultuur en natuur proeven maar ook actief bezig zijn. Op nog geen steenworp afstand liggen drie Nationale Parken. Bezoek museum De Proefkolonie in Frederiksoord en beleef het unieke verhaal van de Maatschappij van Weldadigheid. Frederiksoord heeft prachtige karakteristieke koloniewoningen, boerderijen en andere gebouwen. Je zult je niet vervelen!


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn