Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Terras Lodge met sauna en hottub

Enter, Nederland

 

terras-lodge-met-sauna-en-hottubterras-lodge-met-sauna-en-hottubterras-lodge-met-sauna-en-hottubterras-lodge-met-sauna-en-hottubterras-lodge-met-sauna-en-hottub
Favoriet 
 

v.a. 291

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Terras Lodge met sauna en hottub in Enter

Comfortabele 2-persoons Terras lodge, rustig gelegen op een mooie plek aan de rand van het park.

De lodge beschikt over een lichte, sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek, flatscreen televisie, een open keuken en eettafel. De moderne keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een 2-pits kookplaat, magnetron en vaatwasser.

De lodge beschikt over één slaapkamers, met 1 badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en sauna.
Via de grote glazen schuifdeuren bereikt u het riante, zonnige terras met tuinset waar u tot in de late uurtjes van het buitenleven kunt genieten.  

Omgeving Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is landelijk gelegen tegen het leuke plaatsje Enter in Zuid Twente, ook wel bekend als de Reggestreek. Een gebied waar u kunt genieten van rust en natuur maar waar ook genoeg te beleven is voor een actieve vakantie. Op de camping vindt u een heerlijk buitenzwembad met waterglijbaan en peuterbad (geopend in het kampeerseizoen), een all-weathersportveld, speeltuinen en tennisbaan.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 525,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 767,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid