Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Ruinerwold

Ruinerwold, Nederland

 

vakantieboerderij-ruinerwoldvakantieboerderij-ruinerwoldvakantieboerderij-ruinerwoldvakantieboerderij-ruinerwoldvakantieboerderij-ruinerwold
Favoriet 
 

v.a. 1.834

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 25 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Ruinerwold in Ruinerwold

Deze groepsaccommodatie heeft nog veel authentieke kenmerken en is geschikt voor 25 personen. De slaapkamers zijn verdeeld over de groepsaccommodatie en 3 unieke huisjes op het erf. Samen genieten en privacy gaan hierdoor go...

Indien je deze accommodatie boekt ga je accoord met deze

De accommodatie is mooi gelegen op een vakantiepark met een wijngaard en met behoud van authentieke kenmerken is dit een echt luxe vakantiehuis in Drenthe. In het centrale gastenverblijf vind je beneden een gezamenlijke ruimte voor 25 personen. Boven zijn slaapplaatsen voor 11 personen. Je hebt verder de beschikking over 3 volledig ingerichte vakantiehuizen op hetzelfde erf, waar nog eens 14 slaapplaatsen zijn. Dit biedt de mogelijkheid om zowel samen te genieten of jezelf tijdelijk terug te trekken uit de groep.

Zowel binnen als buiten zijn er speelmogelijkheden voor de kinderen

De groepsaccommodatie in het achterhuis van de Saksische boerderij vormt het centrale gastenverblijf. Hier is de gezamenlijke ruimte voor 25 personen met een eet- en zitgedeelte. In de professionele keuken, voorzien van alle gemakken, is het goed toeven om zelf een maaltijd te bereiden. De boxsprings zorgen voor een goede nachtrust. Alle kamers hebben een wastafel. Er zijn 2 douches en 4 toiletten aanwezig. In de 3 naastgelegen vakantiewoningen zijn de andere slaapplaatsen; een 6 persoons woning en 2 vierpersoons woningen. In alle woningen, met tuin en terras, is een volledig ingerichte keuken aanwezig en een douche en toilet. De tuin van het centrale gastenverblijf biedt plaats aan 25 personen. Wifi is overal aanwezig. Voor de kinderen zijn er zowel speelmogelijkheden binnen als buiten. Er zijn skelters aanwezig en het is zelfs mogelijk om te helpen bij het voeren van de dieren. En de eitjes mogen geraapt worden. 

alle huizen ook aangeven dat de huizen gelegen zijn op een vakantiepark met een wijngaard.

De directe omgeving van dit vakantiehuis in Drenthe is alleen al de moeite waard

Met 1000 hoogstam perenbomen en karakteristieke boerderijen is de directe omgeving zeer de moeite waard. De centrale ligging tussen de drie nationale parken - Dwingelderveld, Weerribben en Wieden en het Drents Friese Wold - maakt deze accommodatie een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Het gezellige stadje Meppel is de moeite van het bezoeken waard. Ruinerwold is slechts 1,5 uur verwijderd van de Randstad. 

Bekijk ook de andere voor een weekendje weg in Drenthe 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.829,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 2.709,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn