Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Haelen

Haelen, Nederland

 

groepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelen
Favoriet 
 

v.a. 3.243

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 44 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Haelen in Haelen

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een unieke mini-vakantieparkje, nabij een schitterend natuurgebied in Midden Limburg. Een fijne accommodatie voor een onvergetelijk verblijf met familie, vrienden of collega's.

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een unieke mini-vakantieparkje, nabij een schitterend natuurgebied in Midden Limburg. Een fijne accommodatie voor een onvergetelijk verblijf met familie, vrienden of collega's. Het privé vakantieparkje bestaat uit 6 comfortabele vakantiehuizen en een centraal recreatieverblijf met een prachtig groot terras dat uitkijkt op het adembenemende natuurgebied. Met in totaal 22 slaapkamers kunnen hier maximaal 44 personen verblijven, wat zorgt voor volop privacy en de voordelen van een groepsvakantie. Of je nu een gezellig familieweekend, een uitgebreide reünie of een inspirerend bedrijfsuitje wilt organiseren, dit vakantieadres is de ideale keuze!

Groepsaccommodatie in Limburg met kampvuurplaats 🏡

In het hoofdgebouw van de accommodatie vind je een luxe ingerichte groepskeuken, waar je moeiteloos heerlijke maaltijden kunt bereiden voor de hele groep. De ruime recreatiezaal is voorzien van prachtige eettafels met comfortabele stoelen, een gezellige bank om te ontspannen en een bar met vergaderruimte. Zowel de bar als de recreatieruimte hebben een knusse houtkachel die zorgt voor een warme en gezellige sfeer, zelfs als het weer even tegenzit. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 8 of 6 personen en bieden alle comfort die je nodig hebt. De 8-persoons vakantiehuizen beschikken over 4 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De 6-persoons vakantiehuizen hebben 3 slaapkamers en een vergelijkbare badkamer. Daarnaast hebben de vakantiehuizen een keukentje waar je een heerlijk kopje koffie of thee kunt zetten en kunt genieten van je eigen privéruimte met zitjes. Op deze manier kun je na gezamenlijke activiteiten even tot rust komen en je terugtrekken van de drukte van de groep. Buiten is het ook heerlijk vertoeven. Op het ruime terras zijn meerdere zitplekken waar je kunt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Bovendien is er een kampvuurplaats waar je gezellig rond het vuur kunt zitten en plannen kunt maken voor het volgende avontuurlijke uitje. 

Ontdek de afwisselende omgeving ☘️

Of je nu wilt genieten van de rust en schoonheid van de natuur of juist actief bezig wilt zijn met buitensportactiviteiten, de accommodatie en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor een geslaagd verblijf.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 4.019,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 4.019,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid