Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Restyled Koningshoeve 6 personen

Schoorl, Nederland

 

restyled-koningshoeve-6-personenrestyled-koningshoeve-6-personenrestyled-koningshoeve-6-personenrestyled-koningshoeve-6-personenrestyled-koningshoeve-6-personen
Favoriet 
 

v.a. 385

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Restyled Koningshoeve 6 personen in Schoorl

Unieke vakantiewoning met moderne inrichting voor 6 personen met ruime tuin

Onze Restyled vakantiewoningen beschikken over een moderne uitstraling die recentelijk zijn heringericht. Deze vakantiewoning is geschikt voor 6 personen. Beneden is er een woonkamer met een zithoek, tv en vloerverwarming. De volledig ingerichte open keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron en een koffiezetapparaat. In totaal heeft deze vakantiewoning 3 slaapkamers met elk 2 één-persoons boxspring bedden. Er is een badkamer met toilet op de bovenverdieping en er beneden is ook een apart toilet aanwezig. De ruime tuin beschikt over een terras met tuinmeubilair.

De bedden zijn niet standaard bij aankomst opgemaakt. U kunt deze beddenopmaak service bijboeken waardoor u bij aankomst direct kunt genieten van al het moois wat deze omgeving u te bieden heeft. 

Honden zijn, indien vooraf aangemeld, toegestaan in een aantal van de Restyled Koningshoeve 6 personen, overige huisdieren zijn op aanvraag. 
Het is mogelijk dat de parkeerplaats bij uw verblijf te klein is voor uw auto. In dat geval kunt u uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats bij de receptie.

De inrichting van de woningen kunnen onderling verschillen. U kunt de inrichting van elke woning in het boekingsproces van binnen bekijken en met voorkeur vastleggen. Hierdoor bent u zeker van de inrichting naar uw eigen keuze. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede