Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

 

vakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizen
Favoriet 
 

v.a. 553

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Voorthuizen in Voorthuizen

Compleet ingerichte en luxe villa voor 6 personen met 3 slaapkamers.

Verblijf comfortabel in deze compleet ingerichte en luxe villa voor 6 personen met 3 slaapkamers tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland. 

Luxe 6-persoons villa op de Veluwe

Deze luxe, ruime en hedendaagse villa is geschikt voor 6 personen en ligt vlak bij alle parkvoorzieningen. Met een sfeervolle zit- en eethoek met een televisie en een compleet ingerichte keuken ben je van alle gemakken en comfort voorzien. De keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron. De sfeervolle gashaard, waar je zowel binnen als buiten van kunt genieten, maakt je verblijf extra bijzonder. Tevens ontvang je de sleutels van de Finse Grillkota, hier kan je heerlijk vertoeven voor een indoor barbecue. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezelschap van 6 personen. Twee slaapkamers bieden twee eenpersoonsbedden. De derde slaapkamer beschikt over een stapelbed. Verder is er een badkamer met ruime douche en een apart toilet aanwezig. De Veluwe Villa is zeer luxe, modern en volledig in Veluwse sferen ingericht. Buiten geniet je vanaf je overdekte terras van een schitterend uitzicht over de weilanden.

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 

Bekijk ook andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 803,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet