Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

 

vakantiehuis-oostkapellevakantiehuis-oostkapellevakantiehuis-oostkapellevakantiehuis-oostkapellevakantiehuis-oostkapelle
Favoriet 
 

v.a. 568

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Oostkapelle in Oostkapelle

Vakantie vieren in luxe! In deze accommodatie geniet je van alle comfort! Geniet in het heerlijke Zeeland in dit kleinschalige vakantiecomplex dichtbij het strand en bos 🤩

Beneden is er een comfortabele leefkeuken. Deze is van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, 5-pitskookplaat, filterkoffiemachine, Nespresso, oven en magnetron. De ruime woonkamer met veel licht en een schitterend uitzicht over de landerijen is voorzien van tv, vloerverwarming en een gaskachel. Via de deur van de keuken is er verbinding met een terras. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 slaapplaatsen met een eigen douche en wastafel. De tweede slaapkamer is een ruime kamer met veel licht en biedt plaats aan 4 personen. De derde slaapkamer is een kleine kamer voor 2 personen met een wastafel en naast een 1 persoons bed een opklapbed. Alle slaapplaatsen zijn voorzien van boxspring bedden. De woning heeft, naast de kamer met douche, een ruime badkamer met bad, wastafel, douche en toilet. Er zijn geen gordijnen, vloerbedekking of verwarming met blazende ventilatoren aanwezig. Alle (meubel)stof in de woning is anti-bacterieel.

Deze woning is geheel gerenoveerd waarbij oude elementen, zoals de oude balken, de schouw met oud- Hollandse tegeltjes, bewaard zijn gebleven. Deze woning biedt plaats aan 8 personen.

Oostkapelle is een van de grotere kernen van de gemeente Veere en dankt haar naam aan een kapel die hier in vroeger tijden moet hebben gestaan. Oostkapelle grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove. De voormalige orangerie, Terra Maris, een museum voor natuur en landschap, ligt slechts 750 meter van het strand en heeft een landschapstuin van 2,5 ha. Er is een museumcafé en een museumwinkel.

Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte. Van mei t/m september is de Reddingsbrigade met een EHBO post aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht door de aanwezigheid van een bakker/ theeschenkerij, een supermarkt, een slager, strandpaviljoens en restaurants.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.068,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.741,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.169,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden