Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Amsterdam

Amsterdam, Nederland

 

groepsaccommodatie-amsterdamgroepsaccommodatie-amsterdamgroepsaccommodatie-amsterdamgroepsaccommodatie-amsterdamgroepsaccommodatie-amsterdam
Favoriet 
 

v.a. 7.327

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 52 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Amsterdam in Amsterdam

Een keer heel wat anders! Verblijf met je groep in een grote hal met vintage caravans en strandhuisjes. Is dat niet uniek? Kies tussen een vintage of classic caravan of slaap in een strandhuisje of een speciaal voertuig. Elke overnachtingsplek is uniek en speciaal gerenoveerd en gemoderniseerd.

Een keer heel wat anders! Verblijf met je groep in een grote hal met vintage caravans en strandhuisjes. Is dat niet uniek? Kies tussen een vintage of classic caravan of slaap in een strandhuisje of een speciaal voertuig. Elke overnachtingsplek is uniek en speciaal gerenoveerd en gemoderniseerd. 

Groepsaccommodatie in Amsterdam met vintage caravans 

Er zijn minimaal 52 slaapplaatsen Vanaf medio 2021 wordt dit verder uitgebreid. 
365 dagen per jaar kamperen met alleen de voordelen en niet de nadelen daarvan. Het is er altijd heerlijk droog en warm. Je bent binnen in een ruime hal van 1000 m² en toch stap je uit je caravan op het gras. Een boom, een schommel, je eigen terras, het is er allemaal. De accommodatie heeft geen keuken voor haar gasten beschikbaar, maar gezellig samen eten is wel mogelijk. Alle maaltijden kunnen worden bezorgd of worden voor je verzorgd. Er is voldoende sanitair met lekkere douches, wastafels en toiletten. 

Genieten van de hoofdstad

De ligging is perfect! Binnen 8 metrominuten ben je in downtown Amsterdam en op 8 fietsminuten van het groene gebied rond de rivier de Amstel. Mooi Amsterdam biedt iedere bezoeker fantastische ervaringen. Probeer ook zeker verder te kijken dan alleen de prachtige grachten, de beroemde musea, het Anna Frank-huis, de Wallen en de rondvaartboten. De verhuurders kunnen je op weg helpen naar leuke, onverwachte plekjes midden in de stad, maar ook juist daarbuiten. En vergeet niet te genieten van het heerlijke groen aan de randen van de stad.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen