Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Diever

Diever, Nederland

 

vakantieboerderij-dievervakantieboerderij-dievervakantieboerderij-dievervakantieboerderij-dievervakantieboerderij-diever
Favoriet 
 

v.a. 1.458

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 21 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Diever in Diever

Een thematische vakantieboerderij (reizen en continenten) met een kindvriendelijk karakter in natuurrijke omgeving. Gezellig, met volledige horeca keuken en een bar. Ideaal voor familie verblijf.

Gezellig weg met je familie, vriendengroep, sportgroep of bedrijf en verblijven in een fijne groepsaccommodatie in Diever, dat kan hier! Gelegen tussen twee nationale parken, nabij Overijssel (b.v. voor dagje Giethoorn om te varen) en Friesland.

Groepsaccommodatie in Drenthe met bar en overdekt terras 🏡

De groepsaccommodatie beschikt over 9 thematische slaapkamers, 6 douches en toiletten. Direct daarnaast bevindt zich een gebouw met een volledige horeca keuken, bar, recreatie zaal, ruim overdekt terras met haard, speeltuin, speelveld, boomgaardje, eigen parkeer gelegenheid. Meer heb je toch niet nodig? Voor fietsen en motoren is er een afsluitbare schuur aanwezig. Aan speelplezier voor de kinderen absoluut geen gebrek. Zij mogen gratis gebruik maken van speelgoed en fietsjes.

Genoeg te ontdekken in de omgeving 🌳

De vakantieboerderij ligt vrij met zicht op nationaal park Drents Friese Wold, maar ook bijna gelijk in centrum van het gezellig toeristische plaatsje Diever. Op 4km ligt Nationaal Park Dwingeldervel, op 8km UNESCO wereld erfgoed Maatschappij van Weldadigheid en op 25km Giethoorn en nationaal park Wieden Weerribben. Veel te doen voor jong en oud.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.114,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn