Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

 

groepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizen
Favoriet 
 

v.a. 712

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Voorthuizen in Voorthuizen

Twee gezellige vakantiehuisjes voor totaal 12 personen met knusse woon-/eetkamer

Verblijf in deze twee gezellige vakantiehuisjes voor totaal 12 personen met knusse woon-/eetkamer tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland.

Twee 6-persoons Familielodges op de Veluwe

Gezellig met meerdere gezinnen of vrienden op vakantie of een weekendje weg? Reserveer deze twee 6-persoons Familielodges bij elkaar en geniet van een 12-persoons vakantie! De lodges bevinden zich centraal op een Recreatiepark . Zij hebben elk 3 slaapkamers en hebben een oppervlakte van 40 m². Er is een ouderslaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden naast elkaar, slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met stijlvol stapelbed, super leuk voor de kinderen! Doordat je twee vakantiehuisjes bij elkaar reserveert, heeft elk gezin zijn eigen plekje en privacy, maar ben je toch samen op vakantie! De Familielodges zijn gezellig en stijlvol ingericht met o.a. een comfortabele bedden, gezellige woonkeuken, badkamer met wastafel en toilet, twee aparte douches en apart toilet.

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 

Bekijk ook andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.577,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna