Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Terherne

Exloo, Nederland

 

groepsaccommodatie-terhernegroepsaccommodatie-terhernegroepsaccommodatie-terhernegroepsaccommodatie-terhernegroepsaccommodatie-terherne
Favoriet 
 

v.a. 997

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Terherne in Exloo

Vanuit je vakantiewoning kun je direct in je boot stappen (privé steiger) of zwemmen in het Sneekermeer. Geschikt voor maximaal 8 personen.

Vanuit deze comfortabele vakantiewoning kun je direct in je bootje stappen dat aan je privé aanlegsteiger ligt. Of klim vanaf de zwembadtrap direct in het open vaarwater. Deze woning biedt daarnaast zoveel ruimte en comfort dat je hier een fijne vakantie kan vieren met twee gezinnen of als gezin samen met grootouders. Relaxen in de zon, in de tuin met de boot en een zwembad voor de deur, dat doe je in deze mooie vrijstaande vakantiewoning op een toplocatie in Villapark de Herne. 

Groepsaccommodatie in Friesland direct aan het Sneekermeer 🏡

De vakantiewoning ligt op een ruim perceel met oprit. Via de voordeur kom je door de hal uit in de living binnen en kijk je direct in de gezellige woonkamer die aan de achterzijde voorzien is van een comfortabel zitgedeelte bij de televisie met een hoekbank en twee losse fauteuils. Aan de voorzijde van de woning is de keuken in hoekopstelling van alle gemakken voorzien. Direct daarnaast is er een bijkeuken met daarin een wasmachine, droger en tweede koel/vriescombinatie. Reis je met kleine kinderen tot en met 2 jaar, dan is hiervoor een apart campingbedje en een kinderstoel aanwezig. Deze mooie lichte woning is met drie woonlagen, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, complete inventaris, extra voorzieningen en het ruime perceel met grote tuin bijzonder ruim en compleet te noemen. Is het mooi weer, dan stap je via de schuifpui direct in de tuin met geweldig uitzicht over het Sneekermeer. De aan het water gelegen tuin ligt op het zuidoosten, bevat een gezellig (4-persoons) zitje bij het water en is voorzien van een eigen aanlegsteiger met zwembadtrap. Het is hier heerlijk tafelen op het terras aan de royale tuin tafel met plaats voor 8 personen. Parkeren kan op de oprit van de woning, hier is ruimte voor 2 auto's maar ook voor het huis zijn er voldoende mogelijkheden om meer auto's te parkeren. Wanneer kom jij aanmeren?

Samen ontspannen, varen en zwemmen 🚤

De accommodatie ligt direct aan de rand van het sfeervolle watersportdorp Terherne. Het park is zeer ruim opgezet en in en rondom de accommodatie heb je voldoende privacy. Door de open vaarverbinding met het Sneekermeer kan je direct genieten van de watersport in het mooiste watersportgebied van Friesland. Heb je zelf geen watersportmaterialen dan is bij het Sneekermeer van alles te huur om je te vermaken in en rondom het water. Naast Sneek liggen ook grote plaatsen als Leeuwarden, Heerenveen en Joure op korte afstand. Deze plaatsen staan garant voor cultureel vermaak maar zijn ook heerlijk om in te winkelen in een van de bijzondere boetiekjes of gezellig te lunchen of te dineren in een van de vele restaurants.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.404,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen