Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Zuna

Zuna, Nederland

 

groepsaccommodatie-zunagroepsaccommodatie-zunagroepsaccommodatie-zunagroepsaccommodatie-zunagroepsaccommodatie-zuna
Favoriet 
 

v.a. 321

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Zuna in Zuna

Verblijf in deze luxe accommodatie met sauna en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Geniet van een goed boek in het zonnetje op het terras, of ga relaxen in je eigen sauna.

Heerlijk tot rust komen gaat zeker lukken in deze luxe bungalette met sauna. Geniet van een goed boek in het zonnetje op het terras, of ga relaxen in je eigen sauna. 

Groepsaccommodatie in Overijssel met privé sauna

De accommodatie is comfortabel ingericht met een compleet ingerichte keuken inclusief vaatwasmachine. Verder bevat de accommodatie 3 slaapkamers: twee slaapkamers met ieder twee bedden die eventueel tegen elkaar aangeschoven kunnen worden tot tweepersoonsbedden en een derde slaapkamer met stapelbed. Buiten heb je een eigen terras en voor de kinderen is er een speeltuintje tegenover de accommodatie waar ze zich heerlijk kunnen uitleven. Hoe ideaal?

Ontdek alle faciliteiten op het vakantiepark

De accommodatie ligt in een natuurrijke omgeving en is gelegen op een vakantiepark. Hier vind je faciliteiten voor hele jonge kids, maar ook voor de actieveling die er lekker op uit trekt in zowel de zomer als winter. De kids kunnen knuffelen bij de Alpaca's en knutselen in de knutselacademie. Zon of regen, genoeg keus door de vele indoor- en outdoorfaciliteiten zoals het overdekte zwembad, de binnenspeeltuin en bowlingbanen. Eten doe je in het kindvriendelijke Dinercafé & Pannenkoeken restaurant of op het terras aan het water bij de landschaspwinkel. Het nationaal park de Sallandse Heuvelrug ligt om de hoek en vraagt om een heerlijke wandeling of fietstocht. Ontdek het riviertje de Regge met een fluisterboot, kano of sup en meer aan bij de Pelmolen in Rijssen.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 576,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn