Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Ruinerwold

Ruinerwold, Nederland

 

groepsaccommodatie-ruinerwoldgroepsaccommodatie-ruinerwoldgroepsaccommodatie-ruinerwoldgroepsaccommodatie-ruinerwoldgroepsaccommodatie-ruinerwold
Favoriet 
 

v.a. 1.385

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Ruinerwold in Ruinerwold

Een weekendje weg met familie of de vriendengroep, een meerdaagse met de yoga, fiets- of wandelclub of een zakelijk uitstapje, het kan!

Verscholen te midden van de uitgestrekte weilanden van Drenthe liggen deze sfeervolle Lodges. Hier begroet de ochtend jullie met een betoverend uitzicht, omringd door vredig grazende schapen en de rustgevende sereniteit van de natuur. Het terrein ademt ruimte, kalmte en een diepgaande verbondenheid met de natuur uit. De weelderige, groene omgeving met zijn bosrijkdom past perfect bij de ambiance van deze lodges.

Groepsaccommodatie in Drenthe, middenin de natuur 🏡

Dit groepshuis is de ideale bestemming voor hen die hun tijd willen doorbrengen te midden van een uitgebreid gezelschap en het wonderschone natuurlijke landschap. Of je nu een weekendje weg plant met je familie of vrienden, een meerdaagse reis organiseert met je yogaklas, fiets- of wandelclub, of een zakelijk uitje plant, hier is alles mogelijk! Iedereen vindt onderdak in hun eigen charmante Lodge. Elke Lodge is geschikt voor vier personen en biedt een gezellige woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, twee tweepersoonskamers met comfortabele tweepersoonsbedden en stapelbedden. Het groepshuis is de ideale plek voor gedeelde momenten. De ruime gemeenschappelijke lodge heeft geen slaapkamers, maar biedt wel een royale leefruimte met comfortabele zitplaatsen, een volledig uitgeruste keuken inclusief vaatwasser en een 5-pits inductiekookplaat, evenals sanitaire voorzieningen. In totaal zijn er dus 3 individuele lodges en 1 groepslodge voor gezellig samenzijn.

Verken de betoverende omgeving ☘️

In de nabije omgeving van deze Lodges is er een schat aan activiteiten te ontdekken. Maak betoverende wandeltochten in de nabijgelegen natuurreservaten of laat de kinderen zich uitleven in het spectaculaire Klimpark. Ongeacht je leeftijd, er zijn tal van activiteiten om je dagen te vullen, zodat verveling tijdens jullie verblijf geen kans krijgt.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.790,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.790,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet