Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie (6x luxe glampingtent) I 28 personen

Zuna, Nederland

 

groepsaccommodatie-6x-luxe-glampingtent-i-28-personengroepsaccommodatie-6x-luxe-glampingtent-i-28-personengroepsaccommodatie-6x-luxe-glampingtent-i-28-personengroepsaccommodatie-6x-luxe-glampingtent-i-28-personengroepsaccommodatie-6x-luxe-glampingtent-i-28-personen
Favoriet 
 

v.a. 1.550

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 28 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie (6x luxe glampingtent) I 28 personen in Zuna

6 bijzondere glamping vormen samen een gezellig onderkomen voor jouw groep!

Ben je op zoek naar een unieke accommodatie voor een groot gezelschap, waarbij iedereen lekker zijn eigen plekje heeft maar je elkaar op de grote buitenruimte wel op kan zoeken? Dan is deze groepsaccommodatie wat voor jou! De meeste van deze glampingtenten staan op een weids plekje aan de Regge en staan op de pop-up glamping, waar jullie fijn samen kunnen komen. Het kan zijn dat vanwege de beschikbaarheid een aantal groepen ook iets verderop slapen, aan het begin van ons park. Ook daar is een gezellig sfeertje. De zes tenten zijn knus ingericht en alledrie voorzien van een eigen badkamer, woonkamer, keuken en slaapruimte.

Kom je met de familie? Dan zijn deze glampingtenten het perfecte onderkomen! Er zijn stapelbedden aanwezig voor de kids, er zijn comfortabele tweepersoonsbedden voor volwassenen en er is veel ruimte om lekker buiten te spelen en plezier te maken! Ook liggen de speeltuinen, het zwembad en het restaurant op een steenworp afstand.

Zijn jullie een vriendengroep? Laat de vakantie in festivalsferen maar beginnen! Je hebt allemaal een eigen plek, in een feestelijke glampingtent. Geniet van een drankje op de aangrenzende pop-up glamping en steek de BBQ samen aan voor een echte Slow Living ervaring! Let wel op, we zijn een familiepark en daarom zijn we niet geschikt voor feestjes met muziek en veel alcohol. Maar wel voor de familiefeestjes die weten hoe het is om met kids om te gaan!

De huisjes welke samen deze groepsaccommodatie vormen, zijn onze twee Riverdomes, twee Panorama Lodges en twee Safaritenten met privé sanitair.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 29-04-2024 voor een 7-daagse vakantie 3.225,-   Boek
Aankomst op 17-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 1.906,-   Boek
Aankomst op 07-06-2024 voor een 4-daagse vakantie 1.906,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden