Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Rekken

Rekken, Nederland

 

groepsaccommodatie-rekkengroepsaccommodatie-rekkengroepsaccommodatie-rekkengroepsaccommodatie-rekkengroepsaccommodatie-rekken
Favoriet 
 

v.a. 1.429

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Rekken in Rekken

Groepsaccommodatie gelegen in de groene driehoek van de Achterhoek, Twente en Duitsland, aan het riviertje “de Berkel” en ruim zicht op de weilanden.

Deze groepsaccommodatie is gelegen in de groene driehoek van de Achterhoek, Twente en Duitsland, aan het riviertje “de Berkel” en ruim zicht op de weilanden. 

Een vakantiehuis in Gelderland met ruime tuin 

Deze gezellige groepsaccommodatie heeft een eet- en zitgedeelte. Het zitgedeelte heeft veel sfeer door de houten balken welke nog in het zicht zitten. Er zijn verschillende zitjes waaronder een rondom de kachel. De keuken is niet groot, maar van alle gemakken voorzien. De ruime eethoek is ook een prima plek voor spelletjes of om heerlijk na te tafelen.

De slaapkamers zijn verdeeld over de beneden- en bovenverdieping. Het sanitair is op de begane grond (zie kamerindeling). Daarnaast is er nog een appartement in een naastgelegen gebouw voor 2 personen met eigen sanitair. Dit appartement wordt niet apart verhuurd, dus er is maar 1 groep op het terrein (per 2022 is het aantal personen 18 en behoort het 2 persoons appartement niet meer bij de groepsaccommodatie, deze is wel apart te huur ). 

Samen struinen door de bossen

Een omgeving voor wandelaars (wandelroute loopt langs de accommodatie), fietsers en ruiters.  Natuurgebieden in de omgeving: Zwillbrocker Veen; van april tot augustus de broedplaats van vele flamingo's. Gelegen op ongeveer zeven kilometer afstand. Haaksbergerveen; op zes kilometer van uw appartement vind je een groot veengebied, waar u kunt genieten van de stilte en de natuur. Op de parkeerplaatsen vind je informatieborden met wandel-, fiets- en ruiterroutes. Daarnaast zijn er enkele kleinere bossen op enkele kilometers afstand, zoals het Hoonesbos, het Kerkloobos en het Assinkbos. Leemputten; ongeveer acht kilometer van het appartement ligt dit schitterende natuurgebied waar je uren kan rondwandelen. 

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.779,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.629,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna