Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Julianadorp

Julianadorp aan Zee, Nederland

 

groepsaccommodatie-julianadorpgroepsaccommodatie-julianadorpgroepsaccommodatie-julianadorpgroepsaccommodatie-julianadorpgroepsaccommodatie-julianadorp
Favoriet 
 

v.a. 1.499

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Julianadorp in Julianadorp aan Zee

Deze groepsaccommodatie in Julianadorp bevindt zich op een vakantiepark dichtbij de zee. De accommodatie is voorzien van allerlei faciliteiten voor een fijn verblijf. Geschikt voor 8 personen.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke groepsaccommodatie in het prachtige Julianadorp? Zoek dan niet verder! Deze groepsaccommodatie is zo ontworpen om ervoor te zorgen dat je kan genieten van een comfortabel en plezierig verblijf.

Vakantiehuis in Julianadorp met sauna 🏡 

In dit vakantiehuis verblijft je in een verzorgde en nieuw ingerichte luxe villa. De woning beschikt over een gezellige zithoek met een openhaard, een goed uitgeruste keuken, een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De sauna, een tweede badkamer en de overige drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. De omheinde tuin biedt de mogelijkheid om tot in de late uurtjes te genieten onder de veranda met een loungeset, terwijl de kinderen spelen in de grote tuin rondom het vakantiehuis.

Ontdek het prachtige Julianadorp 🤩

Het vakantiehuis is geschikt voor acht personen en ligt op loopafstand van het strand. Het park beschikt over uitgebreide binnen- én buitenfaciliteiten. Terwijl de kinderen plonzen in het zwembad of spelen in de indoorspeelplaats, kan je genieten van een drankje op het terras. Daarnaast heb je de kans om samen met familie of vrienden plezier te beleven aan activiteiten zoals bowlen, golfen op de eigen golfbaan, een potje minigolf of een potje tennis. In het voorjaar krijgt deze veelzijdige omgeving nog eens extra kleur door de omringende bloembollenvelden.
Julianadorp is een charmant kustplaatsje bekend om zijn bruisende sfeer en prachtige stranden. Het biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van zon, zee en ontspanning. Het ligt in de kop van Noord Holland. Ten zuiden van Den Helder en ten Noorden van Callantsoog. Julianadorp biedt een prachtige omgeving met brede zandstranden, duingebieden, bollenvelden en een ontspannen karakter. De ideale bestemming om met je groep tot rust te komen en te genieten.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.815,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 2.092,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.191,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede