Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Gronsveld

Gronsveld, Nederland

 

vakantieboerderij-gronsveldvakantieboerderij-gronsveldvakantieboerderij-gronsveldvakantieboerderij-gronsveldvakantieboerderij-gronsveld
Favoriet 
 

v.a. 2.634

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Gronsveld in Gronsveld

Een authentieke vakantieboerderij met moderne voorzieningen nabij het drie landen punt. Geschikt voor max. 20 personen!

Midden in het Heuvelland op steenworp afstand van Maastricht (5 minuten) is deze typische Limburgse carré-boerderij met voormalige brouwerij gelegen. De boerderij dateert uit 1730 en ligt midden in het dorp. Op de binnenplaats waan je je eeuwen terug. De dikke mergelmuren, oude poorten en schuurdeuren ademen de rust en romantiek van weleer uit. In de zomer is het heerlijk vertoeven onder de schaduwrijke bomen. Wij ontvangen graag gasten die de sfeer en rust waarderen; we vragen om buiten geen muziek te draaien en rekening te houden met onze buren. Binnenshuis kan uiteraard wel muziek worden gedraaid; in de huizen staan Bluetooth speakers.

Groepsaccommodatie dichtbij Maastricht in voormalige brouwerij  🏡

Je kunt hier heerlijk logeren met groepen tot 16 personen (uitbreidbaar met 2 bedden voor kinderen). Je beschikt over een woning voor 6 personen (+ eventueel 2 extra kinderbedden) en een voor 10 personen. Ieder met hun eigen karakter en sfeer. Oude elementen zijn zo veel mogelijk behouden. De woningen zijn voorzien van volledig ingerichte keukens en badkamers. Iedere slaapkamer beschikt over sanitair en comfortabele bedden. Bij mooi weer kun je gebruik maken van de binnenplaats met zitjes en barbecues. Fietsen kunnen veilig in de schuur.
In de 6 persoonswoning is op de begane grond de entree met toilet en de ruime woonkamer met open nieuwe keuken. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, alle met eigen sanitair en comfortabele, grote bedden. De woning is recent verbouwd en heeft cv en airco. Het grootste huis heeft 4 slaapkamers, elk met eigen sanitair. Wij hebben zorgvuldig verbouwd en met liefde ingericht. Bij aankomst zijn de bedden opgedekt. Wij zorgen voor badhanddoeken en keukenlinnen. Groepen van meer dan 10 personen dienen de brouwerij er bij te huren. Dit is onze gezellige bar met gewelvenkelder, piano en lange tafels. Hier kun je met 18 personen gezamenlijk eten, borrelen, vergaderen of presentaties geven.

Idyllische dorpjes en oude kastelen 🤩

Een waar walhalla voor fietsers en wandelaars. Het heuvelland biedt eindeloos veel mogelijkheden en on-Hollandse vergezichten. Bourgondisch Maastricht ligt om de hoek. Historisch Eijsden is een pareltje aan de Maas. Net aan de andere kant van de grens begint het Franstalige deel van Europa. Op 20 minuten rijden ligt Aachen, de mooie stad van Karel de Grote. Het Zuid-Europese gevoel wordt volop gevoed door de vele wijngaarden in onze omgeving. Het landschap verdient de eretitel 'Toscana van Nederland'.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 4.089,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 4.089,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 4.089,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg