Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Erm

Erm, Nederland

 

groepsaccommodatie-ermgroepsaccommodatie-ermgroepsaccommodatie-ermgroepsaccommodatie-ermgroepsaccommodatie-erm
Favoriet 
 

v.a. 2.952

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 72 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Erm in Erm

De comfortabele groepsaccommodatie in Erm op Ermerstrand zijn van alle gemakken voorzien en garanderen jou en de hele groep een onvergetelijke overnachting.

Deze sfeervolle groepsaccommodatie is volledig opgebouwd in Canadese 'boomstammen stijl'. Dit betekent dat de cabin geheel uit hout is opgetrokken. Is dat niet apart? Daarnaast ligt deze groepsaccommodatie enigszins verhoogd, waardoor je aan de ene kant een prachtig uitzicht op het water hebt en de andere kant op het bos. 

Groepsaccommodatie in Drenthe aan het strand 🏡

De groepsaccommodatie is geschikt voor 72 personen. Het is een combinatie van een groepsaccommodatie voor 48 personen en een van 24 personen. Door deze twee te verbinden kun je met een grote groep van 72 personen verblijven. Beide delen beschikken over een eigen algemene ruimte, keuken, eetgedeelte, zithoek, een gezellige bar, eigen sanitair en een veranda en/of terras. De strandzijde van de groepsaccommodatie heeft uitzicht over het water en grenst met zijn veranda aan het strand. Deze kant is geschikt voor 48 personen verdeeld over 6 slaapkamers met elke 4 stapelbedden. Op de veranda van de voorzijde van de groepsaccommodatie hebben jullie uitzicht op de bosrand. Deze kant is voor 24 personen verdeeld over 3 slaapkamers met elke ook 4 stapelbedden. Ook in de winter kun je hier buiten goed verblijven, zeker als je voor de echt koude avonden heaters door ons laat verzorgen! Je hebt hier meer dan voldoende mogelijkheden tot vermaak! Van lekker ontspannen en relaxen op de ruime veranda, wandelen, fietsen in de omgeving of een spelletje spelen in de gezamenlijke ruimte tot aan waterskiën op de recreatieplas, paintballen op het eiland, klimmen, klauteren en samenwerken. Uiteraard gebeurt dit alles onder professionele begeleiding van de medewerkers van het outdoor centrum.  

Veel vertier voor jong en oud 🤩

In de directe omgeving vind je o.a.: de gezellige winkelstad Emmen, Dierenpark Emmen, Hunebedcentrum, Veenpark, Orvelte (monumentendorp), Boomkroonpad, Kabouterland en Zoo, Attractiepark Drouwenerzand, Speedworld Emmen (indoor kart en lasergame centre). Genoeg vertier voor jong en oud dus! 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.952,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 2.952,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn