Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Heydehuis | 4-6 Pers.

Uden, Nederland

 

heydehuis-4-6-persheydehuis-4-6-persheydehuis-4-6-persheydehuis-4-6-persheydehuis-4-6-pers
Favoriet 
 

v.a. 508

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Heydehuis | 4-6 Pers. in Uden

Gezellig overnachten op 't Heydeveld

Dit sfeervolle en vrijstaande houten huis op 't Heydeveld is van alle gemakken voorzien, waaronder een fijne pelletkachel. Op de begane grond is een ruime woonkamer gelegen met eigen keuken, eet- en zithoek. Het aangrenzende terras heeft uitzicht op onze prachtige natuurtuin. Eén slaapkamer bevindt zich op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. De badkamer heeft een douche, bad en toilet met automatische lucht afzuiging, deze badkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Beneden in de woning heeft de slaapkamer ook nog een eigen douche met wasbak. Ook is er op de begane grond nog een extra toilet (met automatische lucht-afzuiging). Deze accommodatie heeft klimaatcontrole.

Inclusief:

  • Onbeperkt toegang tot het park
  • Eigen kookfaciliteiten
  • Unieke ligging in de natuur
  • Lekker warm bij de pellet kachel

Tip! Op 't Heydeveld staat een 4-persoons barrel sauna. Deze kun je op een gewenst tijdstip reserveren bij de receptie.

Paardenhotel
Wist je dat je samen met je paard kunt genieten van de mooie natuur in de Maashorst? Paarden kunnen bij ons verblijven in de paardenstallen en weide. Bij het boeken kun je onder het kopje 'Extra's' de paardenstal toevoegen. Zo heeft zelfs jouw paard een slaapplek op ons park! De kosten hiervoor zijn € 27,50 per nacht. Dit is inclusief brokken, hooi en water.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna